Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
Mam 29 lat. Nie szukałam nikogo na siłę bo też nie czułam takiej potrzeby. Z przypadku wyszło, że poznałam obecnego chłopaka. Od około roku jesteśmy razem i jest ok. On ma 35 lat.
Pojawił się już pierwszy większy problem. Zaczął coś mówić o dziecku. Wcześniej stanowisko mieliśmy takie samo tzn lubimy swoje życie i nie chcemy go skrajnie utrudniać. Dla mnie ten pomysł jest szalony. Nie mam mieszkania, może
T_C_D +296
#europauniversalis4 #eu4 #europauniversalis
PS Witam wszystkich mirków ,postanowiłem w końcu po paru latach założyć konto. (niech ten wpis będzie próbą ogarnięcia mirko)
@michelney:
Zief.
Najciekawsze jest random oczywiście, ale to moje zdanie. Bez lucky nations gra jest wyjątkowo prosta.
Ogólnie część krajów jest na sterydach :)
W ogóle AI ma kilka bonusow z definicji - aby zbalansować to, że niektóre rzeczy algorytmiczne są dla nich trudniejsza jak dla człowieka. +1 dyplomata, +1 generał bez 'upkeepu' i jeszcze jakieś inne bonusy.