Wpis z mikrobloga

@Noxter20: Czyli skoro braun miał erekcję z powodu spotkania się z tymi niemieckimi faszolami, to można śmiało głosić następującą nowinę: GRZEGORZ BRAUN UWAŻA, ŻE TO POLACY SĄ WINNI ROZPOCZĘCIU WOJNY!
No, bo skoro by tak nie myślał, to by nie zapraszał do polskiego parlamentu przedstawicieli partii, która swoje istnienie opiera między innymi na takiej retoryce?
  • Odpowiedz
@Noxter20: Bardzo dobrze. Widać że Niemieckie służby BND postawiły krzyżyk na Tusku i Kaczyńskim i czas na prawdziwą proniemiecką i przez to propolską opcję nad Wisłą, czyli Konfederację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Noxter20 w choooj nie rozumiem jak narodowiec z jednego państwa może się bratać z narodowcem innego państwa. Przecież ich interesy są sprzeczne u podstaw. Rozumiem jakis krótkoterminowy sojusz w celu wyeliminowania wspólnego zagrożenia ale nie ma mowy o przyjaźni tylko o chwilowo zbieżnych interesach.
  • Odpowiedz
AfD chce Pomorze i Śląsk z powrotem, ale to braunowi nie przeszkadza xD

@Noxter20: czemu by miało? te regiony maja najmniej wbity narolsko-katolski gwóźdź na którym opiera całą swoja polityczna persone. Dla niego to nawet plus
  • Odpowiedz
@Docent_Jan_Mula: chociażby tym różni się Marx od Hitlera ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja wiem, że jest duża grupa ludzi, która nie docenia dość progresywnego(jak na tamte lata) przekazu Marxa ,ale on przynajmniej stał po naszej stronie, a Niemieccy nacjonaliści mają jednego głównego bohatera, który jest jest słusznie jedną z najbardziej znienawidzonych postaci historycznych i zadał Polsce dość sporo bólu
gardzenarodowcami - @DocentJanMula: chociażby tym różni się Marx od Hitlera ( ͡° ͜ʖ ͡...

źródło: IMG_1735

Pobierz
  • Odpowiedz
dodam, że AfD chce Pomorze i Śląsk z powrotem, ale to braunowi nie przeszkadza xD

@Noxter20: A która niemiecka partia nie chce? Ukraińcy też chcą z powrotem duży kawałek Polski, ale jakoś to nie przeszkadza wielu politykom określać się "sługami narodu ukraińskiego", o wykopkach neuropkach zachwalających UPA i wybielających Banderę nawet nie wspominając.
  • Odpowiedz
@ibilon:

A która niemiecka partia nie chce?

XDDDDDD

Ukraińcy też chcą z powrotem duży kawałek Polski

XDDDDDD

wykopkach neuropkach zachwalających

XDDDDD

Widzę kolega typowy kuc, afd nie jest złe, bo wszystkie parte niemieckie chcą ziemie odzyskane, a w sumie to ukraińcy też chcą ziemie polskie, więc zamknij ryj lewaku, a na koniec coś jeszcze się spierdziałeś o neuropkach (są z nami teraz w pokoju?) i banderze. Czasy się zmieniają, ale kuce
  • Odpowiedz
dodam, że AfD chce Pomorze i Śląsk z powrotem, ale to braunowi nie przeszkadza xD

@Noxter20: to akurat jest mały problem, a wręcz zaleta. Po pierwsze nierealne. Po drugie, jako rodowity szczecinianin i wieloletni mieszkaniec Wrocławia, to jest moje marzenie, żeby te ziemię, najlepiej bezkrwawo i z poszanowaniem ludzi, trafiły z powrotem do macierzy. Myślę, że za Niemca, stocznia w Szczecinie by nie upadła, a Wrocław nie przeobraziłby się w aż
  • Odpowiedz