Aktywne Wpisy
Teemcio +419
Dziękuję za doping nie udało się wygrać ale w sumie nie było tak źle jedynie nie czuję głowy ( coś mam po Muranie)
#famemma #bitasmietanka
#famemma #bitasmietanka
odyn88 +176
13 lat na wykopie i chlanie w weekendy zrobiły swoje XD przepraszam tag ( ͡° ʖ̯ ͡°) Adbuster podał mi legalne narkotyki w tunelu i wyszło jak zawsze
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
@Teemcio gratulację, że uratowałeś honor tagu na wykopie :)
Ciekawe uczucie dostać pierwszy raz w życiu cymbał w głowę xD
#famemma #bitasmietanka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazprawactwa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #bekazpodludzi #polityka
No, bo skoro by tak nie myślał, to by nie zapraszał do polskiego parlamentu przedstawicieli partii, która swoje istnienie opiera między innymi na takiej retoryce?
@Noxter20: czemu by miało? te regiony maja najmniej wbity narolsko-katolski gwóźdź na którym opiera całą swoja polityczna persone. Dla niego to nawet plus
@Noxter20: A która niemiecka partia nie chce? Ukraińcy też chcą z powrotem duży kawałek Polski, ale jakoś to nie przeszkadza wielu politykom określać się "sługami narodu ukraińskiego", o wykopkach neuropkach zachwalających UPA i wybielających Banderę nawet nie wspominając.
XDDDDDD
XDDDDDD
XDDDDD
Widzę kolega typowy kuc, afd nie jest złe, bo wszystkie parte niemieckie chcą ziemie odzyskane, a w sumie to ukraińcy też chcą ziemie polskie, więc zamknij ryj lewaku, a na koniec coś jeszcze się spierdziałeś o neuropkach (są z nami teraz w pokoju?) i banderze. Czasy się zmieniają, ale kuce
@Noxter20: to akurat jest mały problem, a wręcz zaleta. Po pierwsze nierealne. Po drugie, jako rodowity szczecinianin i wieloletni mieszkaniec Wrocławia, to jest moje marzenie, żeby te ziemię, najlepiej bezkrwawo i z poszanowaniem ludzi, trafiły z powrotem do macierzy. Myślę, że za Niemca, stocznia w Szczecinie by nie upadła, a Wrocław nie przeobraziłby się w aż
@Docent_Jan_Mula: ale kto tak powiedział, z pewnością nie Marks, który stalinowskiego imperializmu przecież nie dożył
@ibilon: CDU, CSU, SPD, FDP, Lewica, Zieloni, Piraten itd. Ogólnie każda z RiGCzem XD