Aktywne Wpisy

Gmeras +628
Witam obserwujących.
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy
Różowa aktualnie jest w częściowej sedacji (prawdopodobnie wróci do pełnej) bez kontaktu, rusza oczami otwiera zamyka dostaje ataki że spina mięśnie, lekarz neurolog napisał w skrócie, poprawa neurologiczna bez możliwości stwierdzenia w którą stronę to wszystko pójdzie, ja już dziś chyba wiarę straciłem. Póki co podali jakieś inne leki i dalej kazali czekać, stwierdzili że tam jeszcze poleży, następne info jak będzie jakaś zmiana. Jutro chyba zrobię sobie detoks głowy

CzerwonaKartka +69
A-----l: Jak sprzedano nam truciznę, a my jeszcze za to dziękujemy?
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w
Człowiek to przedziwna istota. Potrafi spojrzeć na coś, co obiektywnie rzecz biorąc jest szkodliwe, trujące i prowadzi do uzależnienia, i zamiast powiedzieć „Może to nie najlepszy pomysł”, zrobi coś dokładnie odwrotnego. Wymyśli całą filozofię, historię
i rytuał, żeby usprawiedliwić swoją potrzebę.
I tak właśnie powstał przemysł alkoholowy – jedno z największych oszustw w historii ludzkości, majstersztyk manipulacji, w którym trucizna została owinięta w

źródło: 9A87D210-4104-4624-B6F1-7374C8276A29
Pobierz
Teraz to tylko powtarza wiecznie to samo bardzo łagodnie i nie dobitnie, na twiterku postuje albo podaje dalej same takie nudy, że szok. Brak analiz na gorąco po jakimś wydarzeniu jak kiedyś. Takie to wszystko nie wiem...
#ukraina #wolskiowojnie #wojna
@Aquamen: Bo dokładnie tak jest. Teraz jak coś krytykuje naszego to coś pod nosem pomruczy i dodaje ALE kierunek modernizacji jest dobry czy coś w tym stylu. Naśmiewał się z Bartosiaka jako siewcy strachu. A potem napisał książkę na której okładce jest rozrysowany atak Rosji na Polskę a podtytuł to
źródło: wow
PobierzFajnie, że pokazuje modernizację naszej armii i tłumaczy ludziom co jest 5 ale zrobił to imo kosztem kontentu na którym się wybił czyli prostym słownictwem i głupim żartem (czasem nawet śmiesznym) wyjaśniał zwykłym Januszom co tam na Ukrainie.
Nie wiem, PGZ pewnie teraz trzyma łapę nad tym co wypuści do ludzi. Jak kiedyś lubiłem jego
Przyjdzie
@Aquamen: to tak jak ty
Bardziej do ciebie pasuje tbh, wiecznie piszesz to samo. Rosja upada od ponad roku, kacapki zaraz się zesrają itp, itd ...
Dokładnie tak jest. Bardzo chciałbym napisać wprost co sądzę o tym
I pomijając clickbaitową okładkę cała książka jest uspokajająca a nie żerująca na strachu Polaków. Tak jakby o 180. inna treść i
Nie istnieje coś takiego jak strefa reklamowa MONu. Przynajmniej nie w zakresie mnie interesującym. Są firmy (FoxTwo, Zoom) które nagrywają materiał i clipy dla MONu ale to nie jest moja konkurencja bo to jest osobny sektor.
To co jest lukratywne to reklamy sektora obronności - zarówno państwowego i prywatnego. Krajowego i zagranicznego. Ale czy są one bardziej lukratywne od dobrego podmiotu prywatnego? Finansowo nie
Trochę to zawiłe :-) Chyba magiczny czynnik X wkradł się w hobby ;-)
źródło: niby-tak-ale-kur-nie-do-konca_2016-10-05_17-23-36
PobierzNie wiem jak to dobrze wytłumaczyć. Każdy reklamodawca (no prawie każdy bo zwykle po krótki czasie to mi moi reklamodawcy zostawiają wolną rękę chyba że to rasowe korpo) chce widzieć i autoryzować materiał. Po to żeby nie było na nim czegoś sprzecznego z kodeksem etycznym firmy. Np żarcików z LGBT lub cenzopap.
Ale czym innym jest wpływanie na merytoryczny zakres zawartości filmu lub wrzucanie akapitów
Mówienia o wadach
Wszyscy będą zadowoleni, my będziemy mieli ploteczki i relacje na gorąco, brak hamulca w postaci państwa a ty będziesz mógł sobie dalej prowadzić "normalne" wpisy pod
źródło: IMG_20230505_155604
Pobierz