Wpis z mikrobloga

Posiadać w 2023 pełny profil zawierający imię, nazwisko, zdjęcia, powiązania rodzinne, ścieżkę zawodową, zainteresowania i wypowiadać się z niego publicznie (a no tak, przecież grupa była zamknięta xD) o popuszczeniu analnej dziurki, że aż kość ogonowa strzeliła XDDD
Nigdy nie rozumiałem takiego ekshibicjonizmu w Internecie. Z posiadania takiego ogólnodostępnego profilu do którego każdy noname może zajrzeć nie ma się absolutnie nic. Natomiast zawsze ryzykujesz, że potem twój ryj będzie się viralem roznosił po Internecie. I nawet nie musisz pisać głupich komentarzy - a takie każdemu mogą się zdarzyć po pijaku. Wystarczy że np jakiś pedofil albo inny degenerat będzie się tak samo nazywał i zostaniesz z nim pomylony przez internetowych linczerów - takie przypadki były wielokrotnie ()

#aferaanalna #przemysleniazdupy #facebook
  • 1
@AntyBohater: ja to nawet z anonimowego konta bałbym się/ wstydził coś takiego napisać bo np. lekarz z SORU akurat przeczyta i skojarzy a tutaj takie piwo z sokiem JEB "#!$%@?ł w dupę aż dysk mi wypadł" pod własnym imieniem i nazwiskiem. Przecież to jakaś abstrakcja xD eh, ale ten świat się zmienia..