Aktywne Wpisy

Wink +28
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +172
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

Mocne słowa jak na zespół, który ostatnio zremisował z Miedzią Legnica. A potem zdziwienie, że sami Warszawiacy mają w----------e na ten klub bufonów i błaznów z Łazienkowskiej. #mecz #pilkanozna #pucharpolski #legia #ekstraklasa
źródło: ACPajace
PobierzOboje siebie warci
@Tremade: a to skąd wiadomo?
Swoja drogą trochę lipa grać w Sosnowcu xD
źródło: FvMlNo2X0AAjZHl
Pobierz@Milsz17: KEKW, połowa trofeów zdobyta w czasach gdy najlepsi polscy piłkarze byli zmuszani do odbębniania służby wojskowej w CWKS Legia.
@Tymczas0wy: no chyba k---a nie. Większość trofeów zdobyta już po upadku PRL
Legia została wybrana jako "pupilek" bo miała wojskową historię i to dla centrali było wygodne, gdyby polonia
@Smolarek212: