Aktywne Wpisy

xtsdmod +233
Niech mi ktoś wytłumaczy co trzeba mieć w głowie, żeby popierać Konfederację
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
#bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji #neuropa #polityka

xXxPu55ySl4y3RXxX +148
Czy wasze dziewczyny też każą wam kończyć po seksie do sedesu?
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę
Moja dziewczyna za każdym razem mi mówi żeby skończył do sedesu, żebym jej "tu nie brudził". Było tak od zawsze i myślałem że to jest normalne i że każdy tak ma. Dopiero na wyjeździe integracyjnym zapytałem się kumpli czy ich nie męczy że muszą po stosunku iść do łazienki i spuszczać się do sedesu.
Od tamtej pory mam w pracy ksywę

Ciekawe pod względem walki np z 115 kilowym Najmanem ale pod jakim względem ciekawy jest ludwiczek czy japczan
No to ma jeszcze 115 kilowego japczana i super Mario, 3 z 7 zestawień przy nim są fajne reszta raczej średnia. Ludwiczek ciekawy pod względem jakiejś abstrakcji że się też bije z kimś typu Najman czy Muran ale to Najman czy Muran u każdego wzbudzają poczucie abstrakcji że się z nimi bijesz ale ani on ani japczan nie pociągną nic ciekawego ani nie zrobią nic ciekawego w klatce. Lizak będzie średnio
I na 8 uczestników 2 to legendy XD Ale moim zdaniem dis ma zwykłą walkę i do turnieju wcisną Daro Lwa
@Delfin69: pytanie czy by ryzykowali układanie całego turnieju z Daro Lwem kiedy jest ryzyko kontuzji na gali Fame (małe ale jednak jest)
@wieszjo: oprócz możliwości wylosowania par Muran - Najman, Muran - Szalony to giga nudy. Chyba, że pod śmiech walki typu Ludwiczek - Najman
Komentarz usunięty przez moderatora