Aktywne Wpisy
Pust3lnick +17
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
mleko23 +1064
Bardzo pilnie potrzebuje kogos kto zechce odegrac scene bycia mojej narzeczonej na imprezie rodzinnej 26 maja. Jedynie czego oczekuje to kultury, obsługi noża i widelca i komplementy ciotkom. Ok. 4 godziny to zajmie i konczymy nasz zwiazek. Wiek 25 do 40. Bardzo by bylo dobrze gdyby cos wiedziala o samolotach bo chcial bym ja przedstawic jako stewardessa ktorej nigdy nie ma w domu a pozniej zginie. Ktos mi
pomoze???
pomoze???
Po zwróceniu uwagi, że stoi na zakazie parkowania(Kiis&Ride przy dworcu w Kato - max 3min.) mając obok postój TAXI to po upomnieniu zadzwonił po swoich kumpli taksówkarzy, popchnął mnie i opluł. Po opluciu mnie dostał gazem, po czym ten wyjął pałkę z auta. zaczął mnie gonić, musnął mnie po plecach i się #!$%@?ł xd... Skończyło się tym, że się oddaliłem, bo musiałem dziewczynie obiad iść robić i bym nie zdążył jakbym jeszcze dzwonił po policję, ale teraz bardzo żałuję. Jak ktoś zna tego pana to może mu przekazać, że wszystko jest nagrane.
Załączam zdjęcie auta i część filmiku jako dowód: https://streamable.com/nz1c81
Po namyśle mogłem pewnie nie eskalować tak sytuacji, ale raduje mnie, że panu się dostało i był wyłączony na dobrą godzinę z pracy po dostaniu gazem. Nie żal mi takiego narwańca.
#katowice #slask
Komentarz usunięty przez autora
Weź się najpierw zapoznaj z tym jak działają gazy pieprzowe, zamiast rozpowszechniać takie bzdury. Żaden gaz nie działa od razu, no chyba że ktoś go wciągnie do płuc, to wtedy powoduje kaszel.
Napastnik jest wtedy bardziej przygotowany i może być szybszy. Psikaj znienacka jak jest potrzeba użycia.
Żelowy lepszy jakby cos
Komentarz usunięty przez autora
A w ogóle to chyba nie ma grupy zawodowej, która wzbudzała by we mnie większą niechęć niż złotówy.
@tomek0005: pewnie pomyliłeś wątki, chyba chodzi o fastboot ( ͡° ͜ʖ ͡°)