Aktywne Wpisy
#polityka #andruszkiewicz
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #
Witam!
Jeden z Mirków zapytał mnie jak często jestem wyzywany za bycie kandydatem na kandydata #konfederacja
Otóż kiedyś było tak, że jak zbieraliśmy podpisu ostatnie 10 lat, to albo większość nie wiedziała ocb albo znalazło się kilka osób, które kojarzyły i gratulowały oraz zachęcały.
ale ostatnio jest gorzej...
I nie chodzi o to, że ktoś mnie wyzywa. Pies go lizał. Chodzi o straszny brak kultury wyborców i sympatyków #platformaobywatelska #
Van-der-Ledre +20
Ostatnio uświadomiłem sobie, że w marcu zapłaciłem ponad 20 tys podatku, bardzo cichego podatku zwanym podatkiem belki. Jest to najbardziej złodziejski podatek, zabierają mi MOJE pieniądze, które JA zarobiłem na MOICH inwestycjach. Jakim prawem, jakim prawem mogą mi zabierać część z MOJEGO wypracowanego zysku z kapitału. Kapitału, który to JA pożyczam bankowi.. XXDDDD. 20 tys to duża kwota, poszła na matki 500 plus i ulgi dla p0lek.. Partia która zrobiła by 3
Jaki jest stosunek tajgera melina bonzo do alkoholu