z czego brać popychacze zaworów? ina, luk, feb, ae, ridex, topran czy może jeszcze coś innego?
jakieś doswiadczenia z tymi firmami i opinie? teoretycznie mógłbym brać najtańsze bo nim się soierdolą ponownie to pewnie już tego samochodu nie będę mieć ale w sumie niech już będzie zrobione porządnie a nie najtańszym kosztem
@Anty_Chryst a to przepraszam, pamietam jak uzerales sie z jego problelami i myslalem ze to neverendingstory xd nie zyw do mnie urazy, lubie cie. Co kupiles?
@dlaczego_michau teraz citroen c4, z jednego francuskiego badziewia na drugie xd
niby bardziej przemyślany zakup itd. a mam z nim więcej problemów niż z tym pugiem
chociażby te cykające przepychacze, co prawda mechanik gadał, że można bez problemu jeździć ale mnie po prostu ten dźwięk drażnił i będę chciał to jak najszybciej zrobić
@Anty_Chryst e to nie przejmuj sie cykaniem, ten silnik jest czołgowy i będzie miał słabą kulture pracy nawet jak w niego zainwestujesz, ale za to cieżki do ubicia :)
@dlaczego_michau ta właśnie słyszałem, że te nfu są nie do ubicia, planuje niedługo wymianę oleju to zrobię płukankę i dodam wyciszacza popychaczy, zobaczymy czy coś to poprawi bo tego cykania nie było jak kupowałem samochód
jakieś doswiadczenia z tymi firmami i opinie? teoretycznie mógłbym brać najtańsze bo nim się soierdolą ponownie to pewnie już tego samochodu nie będę mieć ale w sumie niech już będzie zrobione porządnie a nie najtańszym kosztem
#mechanikasamochodowa
jesteś poważną konkurencją dla @Kejran i jego #prestizowygruz tylko twój gruz nie jest prestiżowy XDD
niby bardziej przemyślany zakup itd. a mam z nim więcej problemów niż z tym pugiem
chociażby te cykające przepychacze, co prawda mechanik gadał, że można bez problemu jeździć ale mnie po prostu ten dźwięk drażnił i będę chciał to jak najszybciej zrobić
ze tak zazartuje, do trzech razy sztuka :D