Wpis z mikrobloga

Ejejej Mirabelki i Mireczki, nie macie może ochoty zrobić mniejszych/większych zakupów w #ikea?
Przypomniałem sobie o kuponach rabatowych, które zaraz stracą wartość i już mi różowa kombinuje, że jakiś knutów nakupi, żeby się nie zmarnowały a może komuś lepiej się przydadzą? Mogę zakup podwieźć gdzieś w sensownej okolicy za darmo więc
- oszczędzasz czas
- oszczędzasz pieniądze na transport

a ja mam problem z głowy

#poznan
  • 14
@Papier_Toaletowy: mam "elektroniczne kupony rabatowe" które obniżają wartość paragonu z ikeafamily

masz zakupy za np 500 - ja mam kupon za 300 więc jadę, robię zakupy ale paragon jest za 200 a my się rozliczamy za 500 jak do Ciebie przyjadę z zakupami. Gwarancja normalnie jest, paragon zostawiam
Jedynie jest jakiś myk ze zwrotami (nie odzyskasz 100%), więc lepiej, żeby to było coś przemyślanego
robię zakupy ale paragon jest za 200 a my się rozliczamy za 500 jak do Ciebie przyjadę z zakupami. Gwarancja normalnie jest, paragon zostawiam

@krytyk__wartosciujacy: aha, czyli zero profitu xD to samo można mieć jak się kupuje online z dostawą
czy jest za darmo?

@krytyk__wartosciujacy: za darmo przy takiej kwocie jaką ty proponujesz

Kurier zostawia paczkę pod drzwiami czy naginasz do strefy paczek i nosisz?

zostawia pod drzwiami, a niektóre nawet wnosi do wskazanego pomieszczenia

Wszystko zmieści się do paczkomatu?

nie, ale patrz punkt 2.
przy takiej kwocie jaką ty proponujesz

@Limonene: promocyjnie. I nie każdy jest w ikea family.

zostawia pod drzwiami

czyli nie wnosi do wskazanego pomieszczenia. No i nie umówisz się na późne godziny popołudniowe.
No i u mnie może być rozliczenie gotówkowe.

Dzięki za zmobilizowanie mnie do przejrzenia oferty, mam już alternatywną listę zakupową. Miłego dnia marudy