Aktywne Wpisy
Cernold +1352
CloudSpanner +69
Podoba mi się ostatni trend kobiet, które dokręcają śrubkę normikom i otwarcie przyznają, że przeciętniacy/średniacy są w ich oczach zerem. Zapowiada się zwiększenie populacji blackpillowców ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
Przypomniałem sobie o kuponach rabatowych, które zaraz stracą wartość i już mi różowa kombinuje, że jakiś knutów nakupi, żeby się nie zmarnowały a może komuś lepiej się przydadzą? Mogę zakup podwieźć gdzieś w sensownej okolicy za darmo więc
- oszczędzasz czas
- oszczędzasz pieniądze na transport
a ja mam problem z głowy
#poznan
masz zakupy za np 500 - ja mam kupon za 300 więc jadę, robię zakupy ale paragon jest za 200 a my się rozliczamy za 500 jak do Ciebie przyjadę z zakupami. Gwarancja normalnie jest, paragon zostawiam
Jedynie jest jakiś myk ze zwrotami (nie odzyskasz 100%), więc lepiej, żeby to było coś przemyślanego
@Adams_GA: gdybyś tylko umiał czytać ze zrozumieniem zamiast śmieszkować
@krytyk__wartosciujacy: aha, czyli zero profitu xD to samo można mieć jak się kupuje online z dostawą
Kurier zostawia paczkę pod drzwiami czy naginasz do strefy paczek i nosisz?
Wszystko zmieści się do paczkomatu?
@krytyk__wartosciujacy: za darmo przy takiej kwocie jaką ty proponujesz
zostawia pod drzwiami, a niektóre nawet wnosi do wskazanego pomieszczenia
nie, ale patrz punkt 2.
@Limonene: promocyjnie. I nie każdy jest w ikea family.
czyli nie wnosi do wskazanego pomieszczenia. No i nie umówisz się na późne godziny popołudniowe.
No i u mnie może być rozliczenie gotówkowe.
Dzięki za zmobilizowanie mnie do przejrzenia oferty, mam już alternatywną listę zakupową. Miłego dnia marudy
@krytyk__wartosciujacy: w sekundę może być
no tak, jeśli nie cytujesz całości to nie wnosi ( ͡º ͜ʖ͡º)