Wpis z mikrobloga

• 1
@czuczer
W oficjalnym sklepie Samsung.
S23 8/256 wyszedł ok 3700-cashback 120zl.

Do jutra jest promocja 50/500
Do tego kod rabatowy 5% - BH8-W63B-HHDF-M9AM
I przy wybraniu rat 0% Samsung opłaca dwie raty, ja jeszcze skorzystałem z cashback letyshops więc wyjdzie około 3600zl.
  • Odpowiedz
@davidsondv no dobra - wziąłem s23+ 8/256. w sumie wyszło chyba 4200 więc nie najgorzej (dalej w #!$%@? dużo ale) Pixel wyszedłby podobnie a tu wiem że wszystko dziala
  • Odpowiedz
  • 0
@czuczer
Ja w sumie nie interesowałem się już niczym innym jak zobaczyłem, że S23 ma Snapdragona to mówię łykam ????
Bez 5G i VoLTE bym nie brał osobiście bo teraz mam i korzystam (choć dobrze wiemy jak technologia 5G wygląda w PL).
  • Odpowiedz
@davidsondv dla mnie nie było to aż tak kluczowe. ale jak s23+ udało mi się zbić na około 4200 to praktycznie cena Pixel 7 pro. wiec nie będę brał przy tak małej różnicy czegoś co nie ma wszystkich dostępnych opcji
  • Odpowiedz
  • 0
@czuczer
Cześć, jestem zadowolony z rozmiaru S23, fajny kompaktowy natomiast mam inne pytanie. Widzisz gdzieś na Samsungu/Santanderze/umowie że Samsung opłaca te dwie raty? Bo ja nigdzie tego nie widzę, dzwoniłem do jednych, do drugich i wszyscy wiedzą o promocji ale nikt nie jest w stanie tego sprawdzić czy spłaca za mnie te dwie raty i czy podlegam promocji XD
  • Odpowiedz
  • 0
@czuczer: Jak coś to Santander nie ma do tego wglądu i mówi żeby kontaktować się z Samsungiem, a Samsung na odwrót mówi żeby do Santandera dzwonić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przycisnąłem gościa z Samsunga wziął numer zamówienia, numer umowy i rzekomo mają ustalić i mnie poinformować.
  • Odpowiedz