Aktywne Wpisy
Linnior88 +14
Smieszy mnie jak ktoś mówi że jestem gruba i myśli że mnie tym obrazi( ͡° ᴥ ͡°)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
Wolę być gruba niż brzydka (。◕‿‿◕。)
JessePinkman38 +113
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
#samsung #gsm #telefony #smartfon #smartfony #elektronika
W oficjalnym sklepie Samsung.
S23 8/256 wyszedł ok 3700-cashback 120zl.
Do jutra jest promocja 50/500
Do tego kod rabatowy 5% - BH8-W63B-HHDF-M9AM
I przy wybraniu rat 0% Samsung opłaca dwie raty, ja jeszcze skorzystałem z cashback letyshops więc wyjdzie około 3600zl.
Właśnie miałem dylemat bo parametrami to one się praktycznie nie różnią a cenowo 1000zl różnicy.
Ze Samsunga zamówiłeś?
Ja w sumie nie interesowałem się już niczym innym jak zobaczyłem, że S23 ma Snapdragona to mówię łykam ????
Bez 5G i VoLTE bym nie brał osobiście bo teraz mam i korzystam (choć dobrze wiemy jak technologia 5G wygląda w PL).
Jak zbiłeś na 4200? Jak liczyłem plusa to wychodziło mi jakoś 4500 bez cashbacku
Cześć, jestem zadowolony z rozmiaru S23, fajny kompaktowy natomiast mam inne pytanie. Widzisz gdzieś na Samsungu/Santanderze/umowie że Samsung opłaca te dwie raty? Bo ja nigdzie tego nie widzę, dzwoniłem do jednych, do drugich i wszyscy wiedzą o promocji ale nikt nie jest w stanie tego sprawdzić czy spłaca za mnie te dwie raty i czy podlegam promocji XD