Aktywne Wpisy
BKZGlamrap +129
Śmieszkowałem sobie jak pisał do mnie @Alex_Sarach bo myślałem, że gość trolluje, ale właśnie odebrałem od listonosza kopertę i dostałem to. Nie mam pojęcia skąd miał mój adres - nigdy go nie podawałem na Wykopie i nie wiem co z tym zrobić. Jakieś rady? Pytam serio.
#sebcel #frajerzyzmlm
#sebcel #frajerzyzmlm
Rembrant +1388
Cześć wszystkim jako że niedawno wykopałem mój czosnek słoniowy a jest go naprawde dużo , zapraszam do #rozdajo tego ciekawego warzywa( ͡° ͜ʖ ͡°) Do wygrania 1kg o wartości 70zł
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Gdyby ktoś chciał kupić zapraszam na Allegro pamiętajcie też o zapasach Jalapeño które znajdziecie w innych
Co złego jest w biletach miesięcznych i korzystaniu z komunikacji miejskiej?
#neuropa #bekazprawakow #transport #polityka #konfederacja #polska #bekazkonfederacji
@qetua: ah, miec 17 lat i nadal wierzyć w paróweczki. Nie martw sie, z tego sie
Pewnie ci rząd narzuca w #!$%@? rzeczy, że musisz autem jechać po drodze, a nie
@qetua: wspolnota nie pozwala mi zbierac smieci w mieszkaniu, bo potem sa problemy z robactwem na klatce.
I czemu ja sie urodzilem bez ziemi, a ktos sobie ogrodzil kawalek i twierdzi, ze to jego? Ja tam chce nasrac, a mnie policja strasza.
duża część społeczeństwa je przetworzoną żywność z promocji kiepskiej jakości i też mam to gdzieś, nie będę nikomu narzucał co ma kupić na obiad
nie jestem aż tak młody żeby nie pamiętać rządów platformy i pisu, a nawet sld pamiętam i te partie się skompromitowały, gówniarskie byłoby im dać jeszcze 1 szanse
@saakaszi: On by pewnie chciał jeździć 6 litrowym V8 Hemi po bułki do sklepu jak ludzie w Amełyce, tylko zła unia i lewactwo mu nie pozwala.
@qetua: Czekaj, czy sugerujesz, że nic nie narzuca? Czy po prostu tak sobie świat postanowiłeś ideologicznie postrzegać, że tylko kiedy rzad coś robi (na który jednak jakiś tam wpływ mamy), a kiedy coś robi biznes, to już tak po prostu jest, natura i nie ma tematu?
sam mam własną działalność i jak mi się nie podoba kogoś oferta biznesowa, to z niej nie korzystam (w mojej branży nie ma monopolu takiego jaki ma państwo)
rządowe podnoszenie składek jest dla mnie większym i bardziej odczuwalnym problemem
zresztą rozmawiamy w tym wpisie o tym że dosrałeś się do mnie, że mentzen nie jest wolnościowy, a teraz skaczesz po tematach i czepiasz się słówek, o co ci chodzi na
I myślisz że budowanie miast pod 2,3,4 auta na rodzinę, w ogóle nie ma wpływu na życie innych?
W ogóle nie prowadzi do patologi że węzły drogowe w USA są wielkości europejskich miasteczek, a wolność według prawaka to godzina w korku w jedną stronę za byle pierdołą
a HONGKONGU JAK JEST?
co to za watabutism i jak się odnosi do tematu, że uważam że mentzen nie wzgardził ludźmi z miesięcznym w swoim wpisie?
@qetua: No zapewne argumenty z systemu utrzymującego samego siebie, monopoli i innych takich nie przemówią, to może spróbujmy inaczej.
Jak mogę się wypisać z odczuwania szkód środowiskowych, jakie spowodowała działalność licznych korporacji, z których w życiu nie
@qetua: to prawaki dostają sraki, że ktoś będzie mógł zjeść mąkę z owadów
Komentarz usunięty przez moderatora
4 wpisy wyżej powiedziałem że mnie nie interesuje co ludzie biorą z promocji za syf na obiad więc czemu do mnie wyjeżdżasz z takimi nietrafionymi tekstami
bardziej mnie martwi że państwo nie pilnuje importu niż że w sklepie można kupić robaki obok mixu mięsa oddzielanego mechanicznie z wypełniaczem
odp na twoje pytanie : nie możesz, możesz tylko głosować na partie co nie nadstawiają zadka wielkim korpo i nie dojeżdżają mniejszych przedsiębiorców
@qetua:
To dlaczego Memcen i Konfederacja chcą zakazać spożywczych robaków? I to nie z jakiegoś ważnego powodu a tylko u wyłącznie dlatego że uważają je za "obrzydliwe" i muszą straszyć nimi szurski elektorat?