Wpis z mikrobloga

• 5
@norbert_heniu: Ja mam do niej neutralny stosunek. Uważam, że raz mówi słusznie, a raz przesadza. Ale tutaj miło mi się patrzy jak "mocniejsi" działają na przeciw Magicalowi. Coś czuję, że o Sonii to definitywnie mogą pomarzyć. W relacji jest też nagranie jak Sonia z osowiałego pieska zamieniła się w bardzo żywotnego pomimo wieku. Więc teraz sama już nie wiem co myśleć. Jednak dobrze, że ją zabrali.
  • Odpowiedz
@KociePomruki: ja #!$%@? jaka ona jest odklejona to masakra, nic mnie tak w życiu nie #!$%@? jak fakt, że ona na #!$%@? tych kocopołów i populizmów, zarabia więcej niż moja rodzina razem wzięta.
  • Odpowiedz
@KociePomruki: Prawda jest taka że oni z tym psem nawet nie wychodzili, dostawał jeść kiedy im się podobało. Jedyna osoba która wyprowadzała tego psa to Garbary który jak widzimy po Raszei, nie jest zbyt ruchliwy. Większość czasu ten pies błąkał się po domu, pomiędzy puszkami i syfem na podłodze a jak ludzie pisali żeby wyszli z Sonią to wyrzucali ją do kuchni. Mam nadzieję że kiedyś magical będzie miał problemy zdrowotne
  • Odpowiedz
@eXRate jak tucznik kiedyś będzie zdany na kogoś to będzie leżał cały dzień w osranym i oszczanym pampersie, bo charakter mu się na dobre raczej nie zmieni, wiec pewnie będzie jeszcze większym #!$%@? niż jest teraz.
  • Odpowiedz