Aktywne Wpisy
Tomek3322 +643
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Co dla nas, będzie tym, czym dla naszych starych był angielski i kompy jako czarna magia? Czego nie wolno zaniedbać żeby nie narobić sobie długu technologicznego? W tej chwili obecnie ten kto nie ogarnia inwestowania i social mediów jest już w dupie, to były lata 2010. Dalej będzie to zapewne posługiwanie się AI i co, Blockchain? Blockchain raczej jeśli jakieś usługi na nim będą postawione to będą jak blik - każdy używa, nikt nie wie jak działa.
#pytanie #technologia #wykop30plus #przyszlosc #komputery #rozwojosobisty
@interpenetrate: bezsensownie mieszając polski z angielskim tak że ma się wrażenie, że ani jednego języka nie umieją (W IT szczególnie)
Usługi są oferowane na takim poziomie, że osoba zaznajomiona z obsługą komputera/smartphone będzie mogła z nich śmiało korzystać.
Pierwsze komputery personalne weszły do użytku dość niedawno i ich obsługa różniła się znacząco od tego w jaki sposób ludzie posługują się nim dziś i nawet w dość dużym stopniu od wyposażenia pierwszych interfejsów graficznych ewoluuje to w kierunku, aby użytkownik nie musiał
@interpenetrate: raczej siedzisz w bańce ludzi, którzy się dobrze posługują tymi rzeczami
Moja mama w wieku 68lat zaczęła obsługiwać smartfon. ogarnia bez większych problemów
Żeby nie było, najwyżej wykształcona jest mama z maturą w szkole pielęgniarskiej.
także to nie jest tak że jak będziesz stary to się nie nauczysz - będziesz chciał - to będziesz robił.