Ale łby xD Obok mojej budowy budują dom. Wymurowali piwnice. Wiadomo, że ściany nie mają wieńca bo będzie strop. Ale ściany wewnętrzne są cofnięte 10-15 cm od tych zewnątrznych (pewnie będzie izolacja). Na jaki genialny pomysł wpadli? Żeby zasypać dookoła. Co się stało? No oczywiście ściany jebły. Teraz to wszystko odkopali i rzeźbią coś z tymi popękanymi ścianami xD Podjadę wieczorem zobaczyć co tam fajnego robią
@PiotrFr: Ja za to widziałem w Polsce jak fundamenty i podpiwniczenie chcieli odwodnić i hydrolizować ale by na koparce zaoszczędzić odkopali cały budynek wokół. xD
@antekdomagala: wiem ( ͡°͜ʖ͡°) Jak kiedyś tu napisałem, że będę sam budować swój dom, to jeden się zesrał, powiedział, że bez jego pieczątki to się zawali i mnie zablokował xD
@PiotrFr generalnie budować możesz, znasz się itp. ale w Polsce bez pieczątki się niestety nie obędzie. dla mnie stety bo takie pieczątki to fajna sprawa dla mnie, dodatkowa kasa czasami wpadnie.
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
Obok mojej budowy budują dom. Wymurowali piwnice. Wiadomo, że ściany nie mają wieńca bo będzie strop. Ale ściany wewnętrzne są cofnięte 10-15 cm od tych zewnątrznych (pewnie będzie izolacja).
Na jaki genialny pomysł wpadli? Żeby zasypać dookoła. Co się stało? No oczywiście ściany jebły. Teraz to wszystko odkopali i rzeźbią coś z tymi popękanymi ścianami xD
Podjadę wieczorem zobaczyć co tam fajnego robią
#budownictwo ##!$%@? #januszebudownictwa
Jak kiedyś tu napisałem, że będę sam budować swój dom, to jeden się zesrał, powiedział, że bez jego pieczątki to się zawali i mnie zablokował xD