Wpis z mikrobloga

Cześć może miał ktoś taki problem i był by mi w stanie pomoc. Wyczuwam jakiegoś wewnętrznego laga. W meczach uproszczonych po prostu mam po smierci potwierdzenie tego. U mnie na ekranie przeciwnik pokazuje sie jak by nagle i od razu do niego strzelam jak tylko zobaczę. Jak zginę to na powtórce jest zauwazalne ze jednak on mnie widzi duzo dłużej i czas od mojego pierwszego strzału do niego jest długi. Pingi na poziomie 20-40ms co moglbym sprawdzic i poprawic jeszcze. Net po kablu tylko moj komputer podlaczony.
#csgo
  • 7
  • Odpowiedz
@Endoproteza69 mam to samo, wszystko wygląda idealnie jeżeli chodzi o fpsy, ping itd, ale czuję się jakbym grał na pingu 500. Nie miałem tego gdy grałem na laptopie znajomego w Trójmiescie. Generalnie to życzę ci powodzenia w rozwiązaniu tego problemu, bo z tego co widzę na reddicie i blurbusters, to nagle pojawiła się plaga osób z tym przypadkiem.

Wołam @SpoconyNalesnkk
  • Odpowiedz
  • 0
@Endoproteza69 Też mam to samo i nie wiem jak to rozwiązać, fakt faktem miewam lossy pingu ale to tylko w dzień, w nocy jest wszystko cacy i ping max 15 a jest takie opóźnienie duże, na dużo gorszym komputerze grałem i nie miałem takich problemów jak teraz na tym lepszym
  • Odpowiedz
@Endoproteza69 dodam jeszcze, że w Valorancie lub PUBG widać to dużo lepiej, musisz władować w przeciwnika 2x więcej naboi. Ma to też jakiś wpływ na movement, bo w ogóle przestaję dobrze czuć model i np prosty skok z okna na shorta na mirage sprawia mi dużo problemów. Pamiętam, że wcześnie rano w poniedziałek granie było jako tako możliwe. Może mieć to związek z tym, jak dostawca internetu kolejkuje ruch w okolicy, by
  • Odpowiedz
@Pitaq: dzis sprawdzilem wszystkie rozdzialki i wyszlo troche lepiej z gra na 1280x720 16:9 ale udalo mi sie tez z rana grac na serwerach gdzie mialem ping 14-20 takze niiwiadomo co pomoglo
  • Odpowiedz