@thymotka imo, jeżeli to dziki ptak którego widujesz często w jakimś konkretnym miejscu, to przynoś jakieś smakołyki. Krukowate są wszystkożerne i lubią np orzechy. Po jakimś czasie regularnego podrzucania przekąsek będą Cię kojarzyć i będą trochę bardziej ufne. Może to jeszcze nie przyjaźń ale zawsze od czegoś trzeba zacząć.
@thymotka: Tak jak @kartofel napisał, jedzenie to protip. Karmiąc go będziesz mu się miło kojarzyć z darmowym jedzeniem, więc z czasem będzie coraz ufniej podchodzić i może nawet da się pogłaskać (。◕‿‿◕。) Ale to raczej nie przyjaźń, po prostu zostaniesz betaszamkomatem tak jak ja kiedyś xD
@thymotka: To tylko kawka, a nie kruk, kruki do mnie nie przylatują ;_; Przylatywała do karmnika, ale nie bała się jak podchodziłam do okna (bo jednak głód był silniejszy niż strach), więc zaczęłam pokazywać jej przez szybę dłoń z orzechami. W karmniku było tylko ziarno, ciekawiły ją orzechy i po jakimś czasie udało mi się karmić ją z ręki ^^'
#diablo4 ja #!$%@? jaka ta gra jest #!$%@? nudna xD 23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille #!$%@?, itemizacja #!$%@?, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym. Najgorzej wydane 400 zl w życiu
innej możliwości nie ma niestety
z fartem
Ale to raczej nie przyjaźń, po prostu zostaniesz betaszamkomatem tak jak ja kiedyś xD
Przylatywała do karmnika, ale nie bała się jak podchodziłam do okna (bo jednak głód był silniejszy niż strach), więc zaczęłam pokazywać jej przez szybę dłoń z orzechami. W karmniku było tylko ziarno, ciekawiły ją orzechy i po jakimś czasie udało mi się karmić ją z ręki ^^'