Jest tu jakiś doświadczony bywalec klubów go-go w #krakow ? chciałbym sobie z ciekawości tam pójść. Popatrzeć sobie na jakieś fajne panienki. Da się tam nie zostać oskubanym ? Da się nie wiem powiedzieć coś w stylu że dam wam dwie stówy ale o----------e się, dajcie wypić p--o i nie nagabywajcie mnie do wydawania pieniędzy bo nie mam (pójście z samą gotówka)? czy raczej po takim ruchu mnie stamtąd po prostu wyjebia xD
@cl_master: teoretycznie się da, ale nie posiedzisz w spokoju bo non stop będziesz nagabywany przez dziewczyny na drinki/taniec prywatny. Podstawowa zasada to iść z gotówką lub z kartą z określonym limitem którego nie boisz się wydać + nie popłynąć z alko żeby nie puściły hamulce.
@kszych: Alko i jego pilnowanie to nie problem. Problemem jest to co się w tym alko znajduje i będąc trzeźwym po wypiciu ichniejszych 2-3 piw jesteś na pewien okres czasu totalne nemo. Ale jeśli już chcesz tam posiedzieć to tak jak pisali, gotówka albo karta ze sztywnym limitem którego nie zmienisz nieważne co.
za każdym razem przyczyną była ta sama: miałem okrutne ciśnienie na sraniem a głupio mi było srać na dietla/krakowskim przedmieściu.
w Krakowie poszedłem zamówiłem drinka za 5 dych i się wysrałem.
@Niemamwiedzy: TAK BYŁO xD
Polki potrafią stworzyć jak najbardziej rozbudowaną narrację, byle tylko nie przyznać, że skusiła się na łatwy hajs.
przeciętna p0lka nie umie odróżnić Zenka Martyniuka od Góreckiego więc część dotyczącą jej wykształcenia muzycznego była wiarygodna.