Aktywne Wpisy
raul7788 +313
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
Mam problem z #seks w nowym związku. Jesteśmy razem od 4 miesięcy. Rozmawialiśmy, żeby zacząć już współżycie. Problem jest taki, że jak rozmawiamy, to ona mówi, że ona chce uprawiać seks, ale ja nie inicjuję. Ja z kolei uważam, że po niej nie widać, że w ogóle chce seksu i nic nie inicjuje. Tak jej powiedziałem. W ten sposób tak sobie rozmawiamy, że oboje chcemy, ale nic się nie
- Ukrainiec to jest ogólnie bogaty człowiek i jeździ drogimi samochodami
- Ukraińcy jeżdżą drogimi samochodami Polaku
- nie wiem czy już wiesz Polaku ale Ukraińcy jeżdżą drogimi samochodami
- i chcą Twój socjal, na Twoje bombelki Polaku
- i ci Ukraińcy rozbijają się na lewych prawach jazdy po Polsce, Polaku
- a czy wiesz Polaku, ze Zelensky zatrzymał mężczyzn w kraju a p0lki to #!$%@??
- Polaku a wiesz, ze to wszystko to ustawka Ukrainy?
- pamiętaj Polaku, ze 100 lat temu Ukraińcy zabijali Polaków, teraz tez chcą cie zabić
- ale najpierw pokaz ci jak Toba gardzą i przejada DROGIM SAMOCHODEM zatankowanym za 500 plus na twojego bombelka Polaku
Tego chcesz Polaku?
Taki jest brief na dzisiejszy wieczór xd
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
NIE DAJ SIĘ POLAKU
https://twitter.com/TomaszGryguc/status/1528614591923687427?s=20
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@OHV1234 niezła strategia, posługując się obrazkami nie zdradzasz #!$%@? znajomosci polskiego