Aktywne Wpisy
menel60 +2
Jak snifnąć, żeby nikt w domu nie słyszał? Ja to na cału glos musze wciagac
#narkotykizawszespoko
#narkotykizawszespoko
G06DbT +10
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
Zełenski: „Jest coś, czego nikt na świecie nie może zignorować: jak łatwo te bestie zabijają. Świat musi zobaczyć to wideo. To jest wideo Rosji, jaka jest. Nie ma dla nich ludzi. Syn, brat , mąż. To jest film przedstawiający Rosję, która próbuje uczynić z tego nową normę. Tak było w Buczy. Tysiące razy. Każdy musi zareagować. Każdy przywódca. Nie oczekuj, że zostanie to zapomniane. A my na Ukrainie musimy jak najbardziej skupić się na linii frontu. Chwała wszystkim, którzy walczą z tym złem”. #polityka
@Arboree: nie są, nie są. Przypominam, że od roku tym atomem straszą, konsekwencje za "wtrącanie się" miały być takie jakich nigdy jeszcze nie widzieliśmy i co? Zachód wysyła coraz to nową broń, sprawdzając krok po kroku co kacapy #!$%@?ą. Wygląda na