Aktywne Wpisy
miku555 +210
Każdy kto twierdzi, że WORDy się na niego uwzięły/że celowo oblewają kierowców aby zarobić, nigdy tak naprawdę nie powinien znaleźć się za kółkiem na publicznej drodze.
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody
Change my mind.
#prawojazdy #motoryzacja #samochody

Creed-Bratton +842
Jeszcze chwila i wyk0pki zaczną pisać, że ten Putin to jednak nie taki zły i w sumie dobrze, że zaatakował Ukrainę, bo im się przecież należało xD
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina
wyk0pki, jak ja was nienawidzę
#ukraina

@grzesiecki: Przyjmijmy ze demokratycznym.
Obecnie rzadzacy nie zdobyli wladzy w wyniku puczu czy czegos takiego. Zostali wybrani przez spoleczenstwo.
Sad but true.
@grzesiecki: nie ogladalem. Zrozumialem po komentarzu.
Popatrz szerzej:
W tvpis zobaczyles cos co totalnie odbiega od standardow dobrego smaku, moralnosci czy kultury. Cos co nie miesci sie w glowie. Zgadlem?
Ale dlaczego to tam zobaczyles?
Ano dlatego ze ktos to wyemitowal.
Ale dlaczego wyemitowal?
Dlatego ze mogl.
Ale dlaczego mogl?
Dlatego ze jest na uslugach jedynej slusznej partii i robi co
@grzesiecki: Nie do konca. Za to Ty nie do konca zrozumiales.
Twoje slowa.
To teraz przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni wpis.
W skrocie dlaczego wychwala?
.
.
.
.
@grzesiecki: Kolego ale gdzie ja bylem niegrzeczny?
Akurat w szwecji spedzilem pol roku (zawodowo) i 2x po 2 tyg prywatnie na wakacjach. Oprocz tego mam 3/4 europy zaliczone (zawodowo i prywatnie w tym skandynawie czyli finlandie i norwegie a w norwegii tez nie ma tanio
@gorzki99: otóż nie, społeczeństwo, może i jest głupie ale głosuje bo i wybiera "swoich" i ci swoii fundują nam taki dobrobyt.
@grzesiecki: Otoz tak
Jak wspomnialem - wybor pisu na pierwsza kadencje da sie wytlumaczyc. Ludzie chcieli zmian, chcieli czegos innego itp. Jest to wytlumaczalne.
Natomiast wybor na druga kadencje moza wytlumaczyc tylko na jeden sposob - spoleczenstwu rzady pis sie podobaja. Wiec niech spoleczenstwo zaakceptuje sposob w jaki rzadza.
@gorzki99: witaj w klubie