Aktywne Wpisy
depcioo +151
Granicę tego państwa obsranego gównem można po odczytach z mierników jakości powietrza wyznaczyć xddd
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie
#panstwozdykty #panstwozgowna #p0lska #polska #zalesie
Kopyto96 +113
Bawi mnie jak ludzie żyją pracą w korpo. Asap srasap. Idę na 8h, robie swoje i spadam. Nie obchodzi mnie ta firma, bo nie jest moja. Są zawody, gdzie praca jest misją, są zawody, gdzie praca służy społeczeństwu i człowiek robi też dla zajawki
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
Ale biznes taki nie jest. Dostajesz lepsze siano i odchodzisz. Wszystkie te rzeczy typu wartości firmy, team spirit to karma dla debili. Wystarczą dwie zasady: pracuj adekwatnie do
Tytuł:
Samolot myśliwski M.S.-406C1
Autor:
Artur Nieradko
Gatunek:
technika
Ocena: ★★★★★★★☆☆☆
ISBN:
8311067856
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Ministerstwa Obrony Narodowej
Liczba stron:
16
Książka z serii: "Typy Broni i Uzbrojenia". Francja zaraz przed wojną skonstruowała samolot, który miał być odpowiedzią na bf109. Kampania Fall Gelb nie okazała się owocna dla tego samolotu, mimo stosunkowo dobrego stosunku zestrzeleń do strat własnych. Co innego we Finlandii, gdzie po wymianie na lepszy silnik i chłodnicę był używany z powodzeniem.
Prywatny licznik: 51/200
#bookmeter #technikabookmeter