Aktywne Wpisy
bert74 +7
Jednym z problemów filozofii #blackpill , który dostrzegłem, to niezrozumienie sytuacji "Chadów". Często przeceniany jest tutaj ich styl życia, rzekomo opierający się wyłącznie na zdobywaniu kolejnych partnerek, nie wykazując przy tym najmniejszego zaangażowania. Blackpill popada tutaj w ekstremum.
Nie wiem, jak każdy z Was definiuje Chada, to sprawa dość indywidualna. Miałem w życiu wiele partnerek, w większości były to "ONS". Najczęściej poznawałem je przez aplikacje randkowe typu Tinder. Moja liczba matchy oscyluje
Nie wiem, jak każdy z Was definiuje Chada, to sprawa dość indywidualna. Miałem w życiu wiele partnerek, w większości były to "ONS". Najczęściej poznawałem je przez aplikacje randkowe typu Tinder. Moja liczba matchy oscyluje
WielkiNos +928
Wczoraj poszłam kupić truskawki. Wzięłam całą łubiankę, ale kobieta zamiast doliczyć za nią 2,50 zł spytała czy jutro odniosę jej tą łubiabkę. Lekkomyślnie odpowiedziałam, że tak i potem cały dzień mnie dręczyło, że muszę odnieść łubiankę a mam nie po drodze. Rozważałam jak by było wygodnie gdybym zapłaciła za łubiankę albo po prostu kazała sobie wsypać truskawki do reklamówki.
Dziś specjalnie szłam z tą pustą łubianką do kobiety tylko żeby jej oddać
Dziś specjalnie szłam z tą pustą łubianką do kobiety tylko żeby jej oddać
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Walcząca zginęła 4 kwietnia podczas ataku rakietowego w rejonie Czernihowa.
Obrończynię pożegnano wczoraj w mieście Glukhiv, gdzie przeniosła się z obwodu ługańskiego wraz z mężem po tym, jak został on ranny w walkach w 2016 roku. Jej mąż nie był w stanie chodzić i Katarzyna pomagała mu. Para świętowała swój ślub na placu lwowskiego szpitala...
Tragedia. Dwoje młodych ludzi chciałoby w spokoju dorabiać się i wychowywać dzieci, to z nich on został kaleką, ona została zabita.
Winny jest ten kraj