Aktywne Wpisy

Kumpel19 +88

Smartek +2
Polećcie jakiś fajny (może jakiś niezbyt oczywisty?) #serial do obejrzenia, nie musi być najnowszy, ale też żeby nie była to jakaś staroć sprzed 20 lat. Z ostatnich, które oglądałem i które mi się podobały to W Powietrzu, Rozdzieleni, From, The Last Man on Earth. Większość hitów typu Lost, Fargo, True Detective czy Breaking Bad widziałem. #seriale #coobejrzec #pytanie
1. Typ został skuty i wyprowadzony przez policjantów jakby był członkiem Al-Ka’idy. Tymczasem to żaden bandzior tylko wychudzony studenciak xD
2. Policja musiała chyba zaangażować wszystkie środki, aby ująć tak niebezpiecznego przestępce. Tymczasem złodzieje samochodów i katalizatorów w Łodzi chodzą sobie na luzaku i kradną w najlepsze, a bohaterscy funkcjonariusze mają ich w dupie. Sprawa musi być polityczna, żeby policja była skuteczna.
3. Na profilu gościa na facebooku ma miejsce festiwal katolickiego miłosierdzia - idealnie w Tydzień Wielkanocny. Na skrinie malutki procent tego, co ludzie piszą do typa i jego rodziny.
4. Szczujnia Karnowskich cynicznie upubliczniła dane tego gościa. Ze świadomością, że pisowskie orki będą mogły się wyżyć w Narodowy Wielki Piątek im. Jana Pawła II. Tak jak Pan Jezus by chciał.
5. Męczy mnie ta Polska już.
#lodz #papiez #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #bekazpisu #analnefiksacjeprawicy
Może jeszcze podstawówki nazwiemy jego imieniem?
A krześcijanie faktycznie w formie.
w tym samym czasie ściany w całym mieście są usrane wulgarnymi wrzutami kibiców biedaklubów, ale w teokracji nikomu to nie przeszkadza.
@EnderWiggin: to czemu przeglądasz wykop zamiast protestować przeciwko inflacji?
A tak serio, to każdy taki durny komentarz pokazuje jak zakłamanymi ludźmi są wielcy obrońcy pana od kremówek.
1. Takie są procedury.
2. Pokaż dowody na to, że złodzieje katalizatorów "chodzą sobie na luzaku i kradną w najlepsze".
3. Gdyby koleś oblał farbą jakieś stowarzyszenie LPG to byłoby to samo więc - spier
**
ny są wszędzie.4. W sytuacji z punktu numer 3 jakieś medium powiązane lub wspierające LPG zrobiłoby to samo.
5. Ktoś cię tu trzyma na siłę? Wyjedź. Albo zostań politykiem i działaj, zmieniaj kraj.
@Tywin_Lannister: Jezu tak, a ostatnio to już w ogóle. Czuje kompletne wyczerpanie psychiczne przez całokształt tego kraju
@Tywin_Lannister: masz więcej? Bo jego profil jest sczyszczony
@dqdq1: na moim zadupiu już od jakichś 15 lat jest nazwana jego imieniem
@Tywin_Lannister: Za zniszczenie mienia?!?