Wpis z mikrobloga

Wykop powinien jechać do spodu z tym oszustem i szczurem muranskim, dopóki FF były w prime a mlody żył to jeszcze można było robić śmieszki z jacy ale to zwykły bandyta i złodziej jest. FF i tak już powoli się kończą, a tak złych ludzi jak Muran powinno się zutylizowac. Ztriggerowal mnie ten wywiad z właścicielem mieszkania bo sam wynajmuje małe mieszkanie i wiem jakie robactwo chodzi po tej ziemi, i jaca się do niego zalicza. Hatfu. Złodziejaszek łysy, karma go dopadła przynajmniej.
#famemma
  • 5
@asdfiksowy: generalnie ten chłop, co twierdzi, że został oszukany to też niezły krętacz. Z maili, które publikował na swoim fb wynikało, że chciał od Jacka hajs za miesiąc, w którym nikt tam nawet nie mieszkał (za marzec, a z tychże maili wynika, że rzeczy Mateusza zostały zabrane w połowie lutego). Widziałam, że w wywiadzie już się z tego wycofał. Poza tym nie wiem co trzeba zrobić w mieszkaniu, żeby zniszczenia wycenić
@asdfiksowy: leee zły muranski leee. Na tle innych ludzi z ff to on jest świętym XD przyjęła się nagonka na niego jako zło najgorsze, ale oprócz wyzywania się z ludźmi i pomawiania ich (co się dzieje non stop na galach) ten człowiek nic złego nie robi w porównaniu np do takiego polaka, który lata i grozi śmiercią