Aktywne Wpisy
Tulky +9
Mam problem z #policja. Wczoraj w godzinach wieczornych byliśmy w pięć osób ze znajomymi na schodkach. Dwóch znajomych paliło lolki. Nagle podeszło dwóch policjantów przedstawili się i po krótkiej rozmowie powiedzieli znajomym że są zatrzymani i jadą na komendę.
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
Od tego momentu moja dziewczyna zaczęła nagrywać. Policjant kazał jej odłożyć telefon, dziewczyna stwierdziła, że może nagrywać. Policjant powiedział, że jak najbardziej może nagrywać, ale na czas interwencji ma nie mieć telefonu
akhdir +194
Paychoterapeutka zaproponowała mi poszukanie partnerki na tinderze xDD. Dobrze że nie przeglądanie instagrama w celu samowalidacji
#przegryw
#przegryw
Z Chinami trzeba rozmawiać i trzeba rozwijać relacje handlowe, ale na uczciwych warunkach.
Tymczasem jesteśmy niezwykle lukratywnym rynkiem dla chińskich, globalnych firm, dla ich eksportu, kradną naszą technologie, i nie potrafimy nacisnąć na Xi by wstrząsnął swoim przyjacielem Putinem? To my jesteśmy piękną panną z ogromnym posagiem.
Tylko prosimy ich o wsparcie projektu "zawieszenie broni na Ukrainie", a więc uznanie zdobyczy terytorialnych Federacji Rosyjskiej?
Jeśli Chiny chcą na nas zarobić to mają przyjąć do wiadomości nasze warunki, dotyczące naszego sporu z Rosją, a nie udawać miłośników pokoju i jednocześnie kopać nas po kostkach.
#ukraina #rosja #wojna #geopolityka #francja #ue #uniaeuropejska