Aktywne Wpisy
Itslilianka +664
Jakiś czas temu ta jak #rozowepaski zacząłem robić ankiety po randkach z tindera xD Beka jak to się teraz czyta po takim czasie xD #zwiazki #randkujzwykopem
mAgnes91 +419
Mirki, musze się wygadać. Mieszkam w Polsce B gdzie o pracę ciężko dlatego też jest tutaj duzo #januszbiznesu. Z dniem 1.03 zostalam zatrudniona w nowo powstalym sklepie odzieżowym z dotacji z urzedu pracy (tzw prace interwencyjne) Oprócz mnie na tych samych zasadach zatrudnione były 2 dziewczyny + 2 stażystki. Przed otwarciem sklepu oczywiście rozkładanie towaru, mycie okien itd na tzw czarno. Z początku wszystko wydawało się w miarę ok aż do
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy to dobry moment na zakup zamku 10305? Chodzi mi czy gratisy teraz sa „ok” (domy swiata 2 i wielkanocny koszyk), czy bylo lepiej czy moze warto poczekac na inne gratisy albo szersza dystrybucje (nizsza cene)? Te czekanie to takie na zasadzie do miesiaca.
Jeśli nie chcesz sprzedawać gratisów to czekaj, przy podwójnych punktach VIP będziesz miał 190 zł do wykorzystania na kolejne zakupy, a te gratisy co są teraz nie są jakoś bardzo pożądane. Króliczek wiadomo, że święta, ale domek... nie wiem, mi do niczego nie pasuje,