Aktywne Wpisy
dajgryza +198
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
Po przejsciu obu częsci the last of us i mentalnym pożegnaniu się z historią zabrałem się za rdr2. Tylko trochę wolno się rozkręca....Potem też tak będzie? Boje się, że gra mnie nie wciągnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie RDR2 to nie jest akcyjniak typu CoD czy np TLoU, które ma momenty i mutantów wyskakujących spod szafy więc jeśli oczekujesz czegoś takiego to się rozczarujesz.
Wiele razy czytałem że to nudna gra ale ja tak nie uważam, imo dla samej fabuły warto ten tytuł ukończyć bo
Zrób sobie legendarną torbę u Petersona, od początku zwróć uwagę na wyzwania, jak masz mało kasy są skarby do zrobienia.
W gazecie wyczytałem o ludziach z moczarów i się później okazało, że tam faktycznie jest poboczna misja gdzie z jakims dziadkiem jego chałupę odbijałem :)