Aktywne Wpisy
Aokx +87
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Czyli jak zwykle; trolle swoje, życie swoje
#polityka #bekazlewactwa #bekazpodludzi #konfederacja #neuropa #wosp #bekazpisu
@Tytanowy_Lucjan: To jeszcze nic. Pamiętacie jaka była afera jak pisowcy chcieli przejąć sprzęt owsiaka za frajer? xD
@Tytanowy_Lucjan: PiS kilka razy atakował wośp. Rok temu chyba próbowali im pieniądze #!$%@?ć.
To o czym pisałem wyżej to na początku pandemi pis chciał przejąć sprzęt wośp na leczenie zarażonych koronawirusem i odtrąbić sukces jak to oni sobie super radzą z paną z pandemią.
Tu na przykładzie łóżek gdzie jakiś podmiot pisu chciał sobie nimi zarządzać:
https://lublin.wyborcza.pl/lublin/7,48724,26414545,lubelski-szpital-chce-przeznaczyc-lozka-zakupione-przez-wosp.html?disableRedirects=true