Aktywne Wpisy
fiolkins +1104
Dziś minęło 6 lat od kiedy nie pije w związku z mój #alkoholizm. A pomyślałem sobie ze wrzucę na wykop to mi ktoś napisze ze muszę to uczcić i się napić.

klintoniusz +154
Kurła, z kim ja pracuję. Niby dość poważna instytucja, niby ludzie wykształceni na posadach, a jak przychodzi co do czego to wychodzi małomiasteczkowość i wieśniactwo. Do rzeczy. W piątek po godzinach mieliśmy integrację jakieś 20 km od miejsca pracy. Do roboty dojeżdżam 30 km, więc był to już dla mnie spory dystans od domu. Traf chciał, że wysypał mi się transport i musiałem pojechać autem, bo komunikacja na naszym zadupiu funkcjonuje beznadziejnie.
Jak w tym kraju ma być dobrze, jak wszystkie partie od lewa do prawa traktują mężczyzn jak obywateli drugiej kategorii. To jest dramat #!$%@?.
#przegryw #blackpill #mentzen #polityka
Tematy kary śmierci za dezercje, przywilejów dla kobiet o ktorych mówił Korwin czy brednie Sławusia są tu przemilczane. Dozgonna beka z cockserwatystów. Takie same dzbany jak Biedronie, Żukowskie i inne lewicowe osiołki
Sam jestem np. zwolennikiem małżeństw jednopłciowych czy adopcji dzieci przez takie pary jak również aborcji z tym, że uczciwe byłoby gdyby to było prywatne jako szacunek do ludzi, którzy
Moze Lewica czy KO, którzy otwarcie mężczyzn nienawidzą?
No na kogo mają głosować mężczyźni?
Ty chyba jestes niepoważny xD
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zastanawia mnie sens tego tematu - bo konfa zła i nie głosujcie na nią, ale na kogo głosować? No nie wiem, bo ja nie głosuje, więc zostawiam to ludziom co wybiorą to wybiorą.
bardzo często widzi się ten screen przeglądając tylko gorące z 6 godzin, więc coś ci się chyba pomyliło
Komentarz usunięty przez moderatora
*redpillowcy, blackpill nie ma z tym nic wspólnego.
@KontrproduktywnyAnalityk: a pisałem na ten temat więc przekleję
https://wykop.pl/wpis/70867325/dzien-dobry-dzisiaj-rozrywkowo-czy-wiecie-panstwo-/strona/2#250988905
poza tym implikowanie że w gorących nie ma teraz jazdy po konfederacji, bambo, prośba, po co tak kłamać? XD