Aktywne Wpisy
yourgrandma +42
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Movet +197
Mam wrażenie, że większość osób nie czai o co chodzi z tym położeniem tego filmu stonodze przez #stanowski #kanalzero
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Zapytałem się jej co jest w tej coli co sprawia, że jest bardziej nie zdrowa od tej normalnej, a ona na to, że "No jest, poczytaj sobie badania".
Ja odpowiedziałem, że pytam Ciebie czemu tak twierdzisz bo słyszę już to nie pierwszy raz, a nikt nigdy nie powiedział konkretnie co tak źle działa i w jaki sposób.
Klasycznie coś tam zaczyna, że zobaczę za kilka lat jak odbije się to na moim zdrowiu i oczywiście 0 konkretów.
Na koniec powiedziałem jej, że to nie ja mam 30kg nadwagi w przeciwieństwie do niej, a co więcej czuję się świetnie.
Usłyszałem tylko, że jestem bezczelny bo nadwaga to wina genów mimo, że ciągle widzę jak coś #!$%@?.Nie wdawałem się dalej w dyskusję bo to bez sensu.
Za każdym razem gdy słyszę jakieś aluzje do napojów typu pepsi, cola bez cukru to zawsze od ludzi z nadwagą xD
#bekazpodludzi #pracbaza
@nocne_zwidy: Tak powiedziała? Nie, pauza, zdrowa?
Ale nie przejmuj się i nie poprawiaj błędów: nie wprowadzaj takim sposobem ludzi w błąd.
Masz strasznie smutne życie.
Blokuję Cię bo nie mam ochoty tracić czasu na jakąś jałową dyskusję.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeszcze żebym pił to codziennie, a tak napije się raz na miesiąc i zawsze ktoś mnie ustrzeli i będzie mi wmawiał, że zaraz umrę xD
@zar0x: ale z jakiego powodu? xD
"są złe bo są złe" - no fajnie
O co wam chodzi ? =D
@Hepar: Właśnie spróbowałem doczytać na ten temat i zdania są podzielone. Wg badań raczej ogromna dawka słodzików jest pod tym względem szkodliwa (wydzielanie insuliny