Aktywne Wpisy

oxymirek +462
jeśli ktoś miał jakieś wątpliwości to po wprowadzeniu lex Tusk chyba zostały rozwiane.
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi
Gratuluję wszystkim madkom, emerytom, nierobom. Mam nadzieję że warto było roz******ć lata rozwoju i demokrację za socjał.
#pokityka #bekazpisu #bekazpodludzi

Mardssl +21
Jakie jest dla was najgłupsze powiedzenie? Dla mnie to "Co cię nie zabije, to to cię wzmocni."
#przegryw
#przegryw
Najwidoczniej macie krótką pamięć albo ignorujecie fakt, że:
- cały klub Konfederacji podpisał się pod wnioskiem do TK, który to potem wniosek sprawił, że zaostrzone zostały przepisy aborcyjne i miliony ludzi w całej Polsce wyszły na ulice
- większość Konfederacji głosowała za tym, żeby nie można było robić zakupów w niedzielę (liczy się wolność gospodarcza, hehe)
- część posłów Konfederacji jawnie kibicuje stronie rosyjskiej w konflikcie na naszej wschodniej granicy
- poseł Braun utrzymywał kontakty z z oskarżonym o szpiegostwo Leonidem Swiridowem, rosyjskim dziennikarz wydalonym z Polski w grudniu 2015 r. Jego wydalenie zbiegło się z rozbiciem siatki GRU w Polsce.
- posel Korwin (wtedy europoseł) urządzał sobie wycieczki na okupowany przez Rosjan Krym
- lider Konfederacji Krzysztof Bosak popiera program 500+, a nawet chciałby jego uzupełnienia o nowe przywileje dla rodzin wielodzietnych.
- członkowie Konfederacji: Krzysztof Bosak, Sławomir Mentzen, Grzegorz Braun, Jacek Wilk, Robert Winnicki są sygnatariuszami Konfederacji Gietrzwałzdkiej, co sprowadza się do poddania ich życia prywatnego i publicznego Chrystusa Króla Polski oraz Matce Boskiej, przy czym ich władzę traktują całkowicie realnie, a nie symbolicznie
- poseł Konfederacji Krzysztof Tuduj apelował w sejmie powrót poboru wojskowego
- poseł Grzegorz Braun domagał się penalizacji homoseksualizmu
Podsumowując: Konfederacja jest za ograniczeniem praw i wolności, ograniczeniem wolności gospodarczej, zwiększeniem obciążeń socjalnych i w dodatku są ruskimi onucami. Szczerze pytam, co was zachęca, żeby na nich głosować?
Rozumiem, że np. Lewica nie ma zbyt wiele do zaoferowania młodym mężczyznom, ale np. KO jest dużo bardziej wiarygodna ws. praw mężczyzn. Dla przypomnienia:
- PO zlikwidowała zasadniczą służbę wojskową
- PO zrównała wiek emerytalny dla kobiet i mężczyzn
A nawet jeżeli z jakiegoś powodu macie uraz do PO, to jest jeszcze świetoszkowy Hołownia z Kosiniakiem. Dlaczego Konfa?
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
@sildenafil:
@antipopulismus: miliony X lol D
"MILIONY" w protestach przeciwko prawu zgodnemu z konstytucja.
XD to dlatego zapowowiedzieli przywrócenie miesięcznych obowiązkowych ćwiczeń wojskowych...tylko dla mężczyzn?
@sildenafil: polecam wizytę u psychiatry
a co do manipulacji to juz cie wyjasnił wyżej :)
@sildenafil: Przecież to obywatele odczują potem skutki czegoś takiego a nie politycy. Na złość mamie odmrozić sobie uszy.
Polecam wyjście z feministycznej bańki
Odniosę się tylko do twoich dwóch kłamstewek/manipulacji:
Odnosisz się do notki prasowej z protestów 'Czarnego czwartku' z ... 2016 roku, gamoniu.
A zgodność z kontytucją uznał... nielegealny Trybunał Konstytucyjny, w dodatku upartyjniony przez PiS.
Typowy
@sildenafil: jak na razie to ja udowodniłem zdecydowaną nadreprezentację mężczyzn u władzy, a ty walisz tylko urojeniami przegrywów z wykopu
@Obserwatornia: Tak wyjaśnił, że dwa pierwsze punkty to ściema/manipulacja, a reszta to umniejszanie przewinień Konfy. XD
@antipopulismus: moj blad. Wrzucilem pierwszy cytat z wikipedii. Pozwolisz ze sie poprawie:
IKS #!$%@? DE
430 tysiecy =