Aktywne Wpisy

haha123 +539
800+ od nowego roku, do tego minimalna 4500. Lepiej szybko pozbądźcie się wszystkich żetonów, bo niebawem za 100 gównozłotych to może paczkę prażynek będziecie w stanie sobie kupić XD
Dobrze już było - wydawajcie pieniądze póki są cokolwiek warte, bo politycy już wybrali kierunek ========> cała naprzód na pieniądz bez wartości, gospodarkę niedoboru i lokowanie kapitału w fizycznych produktach.
#nieruchomosci #gielda #bekazpisu #inflacja #bieda #idziebieda
Dobrze już było - wydawajcie pieniądze póki są cokolwiek warte, bo politycy już wybrali kierunek ========> cała naprzód na pieniądz bez wartości, gospodarkę niedoboru i lokowanie kapitału w fizycznych produktach.
#nieruchomosci #gielda #bekazpisu #inflacja #bieda #idziebieda

nat_soc 0
ZBiliża się lato, w planach mam wyjście z przEgrywu więc przydałby się samochód.
Przez 4 lata pracy u Janusza udało mi się uzbierać 90k na wymarzony samochód (mieszkam ze starymi i nie wydaję na nic).
Teraz muszę wybrać między BMW 430i a Mustangiem 3.7.
Bete przerobię wizualnie na M4 więc efekt będzie jeszcze lepszy.
Na który samochód bardziej polecą blachary i który wam się bardziej podoba?
Który
@xmadesio: Osz jasny fuck. Nie dorzucasz się do żarcia i rachunków?
Ale boli norników XD
Komentarz usunięty przez autora
@Dejw983: Najważniejsze zostało ogarnięte a furka to jako nagroda za te stracone lata.
@Czerwone_Stringi Mieszkanie się wynajmie jak robotę zmienię.
@Zoodiak: Tak wygląda leczenie komplesków w których siedziałem kilka ładnych lat
Nie wydawaj tego na furę XD Zęby sobie wybiel licówki etc XD
Plus wyprowadzka wynajęcie mieszkania w wojewódzkim i nowa praca... Wtedy prawdopodobieństwo znalezienia partner wzrośnie kilkaset krotnie XD
A jak chcesz koniecznie auto to ja bym brał Audi A7 albo A6 C7 w S-Line
a z tych dwóch BMW raczej
Juz lepiej tescia se kup i rob forme
Masz doświadczenie za kółkiem?
ponad 200 koni na tył napędzie potrafi pokazać pazurek, żebyś nie skończył z #!$%@? wrakiem xD
A giulie brałeś pod uwagę ?
@C12H16N2 Do tej pory jeździłem autem starego 110km ale napęd przód
@Siateczkasrodplazmatyczna: Brałem ale 4 drzwi i bokiem też nie polatam
@Kinda 5k na OC+AC i kolejne 5k na naprawy
@Mavio 2.3 podobno
Szkoda hajsu, za 30-40k ogarniesz coś naprawdę fajnego, reszte przeznacz na jakiś samorozwój albo po prostu zrób poduszkę finansową
@Nie_bede_mial_zony: Nigdzie, do tej pory byłem zakompleksionym przgrywem. Dopiero ten rok jest rokiem zmian
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: @Dejw983 Akurat trafił ale już ryj ogarnąłem i teraz pora na "zabawki"
Also piękny ból dupy normików, JAK TO TAK, PRZEGRYW NIE WYDAJE NA MIESZKANIE I JEDZENIE PRZEZ CO MOŻE MIEĆ LEPSZĄ FURĘ NIŻ JA xDD