Przez przeprowadzkę nie było mnie kilka dni, więc pewnie trochę mnie ominęło. Stąd dwa pytania - W czwartek pojawił się terminarz na sezon 2023/24. Nie miałem czasu sprawdzić szczegółów. Ale zgaduje, że skrócony play-off plus oranie w systemie środa - sobota. Oraz spada tylko jedna drużyna. Prawda? Jeśli tak, to w Paryżu znowu będzie tylko ćwierćfinał. - Działo się dzisiaj coś ciekawego? Wyniki nie zaskakują.
@groman43: 1. prawda - wszystko zostało pięknie wyjaśnione na stronie PlusLigi. https://www.plusliga.pl/news/id/52458.html Sytuacja jest taka, że terminów do grania jest ilość teoretycznie mniejsza, ale ostatecznie wychodzi tak samo albo i gorzej przez to, że sezon kadrowy 2023 kończy się parę tygodni później. 2. Chyba nie ma co oglądać. Mecz JW-Radom bez historii, tragedia, nudy. Mecz Suwałki-Zawiercie, fajny dopóki była wyrównana walka, Slepsk ratował bardzo kiepski performance Kwola. W tym momencie meczu
- W czwartek pojawił się terminarz na sezon 2023/24. Nie miałem czasu sprawdzić szczegółów. Ale zgaduje, że skrócony play-off plus oranie w systemie środa - sobota. Oraz spada tylko jedna drużyna. Prawda? Jeśli tak, to w Paryżu znowu będzie tylko ćwierćfinał.
- Działo się dzisiaj coś ciekawego? Wyniki nie zaskakują.
#siatkowka
Sytuacja jest taka, że terminów do grania jest ilość teoretycznie mniejsza, ale ostatecznie wychodzi tak samo albo i gorzej przez to, że sezon kadrowy 2023 kończy się parę tygodni później.
2. Chyba nie ma co oglądać. Mecz JW-Radom bez historii, tragedia, nudy. Mecz Suwałki-Zawiercie, fajny dopóki była wyrównana walka, Slepsk ratował bardzo kiepski performance Kwola. W tym momencie meczu