Aktywne Wpisy
stormi +84
czy ktos na wykopie ma ladniejsza dupe niz ja?
swisstak_ch +390
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
#gunsnroses #axlrose #hardrock #carrieunderwood #muzyka
@nightrain: nie wiem z czego zacieszasz?? :o
przecież ja i miliony wykopków w sposób naturalny widzą tu Pana Cugowskiego.
ja to nawet myślałem, że na miniaturce to ta jakaś doda, i Mistrz. dopiero po tagach ogarnąłem.
no i oczywiście wysłuchałem, za gansów zawsze plusik.
tu jest fajnie, co do trzymania gitary to nie wiem, może tak mu się lepiej gra, ważne aby brzmiało
To jeden z moich bohaterów, traktuję go jako kogoś, kto nauczył mnie śpiewać. Był super wyluzowany i miły. Rozmawialiśmy. Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi.
https://www.terazmuzyka.pl/axl-rose-zaspiewal-z-carrie-underwood-przeboj-guns-n-roses-wideo/
@BennyLava: no nie wiem xD
ja na supamegaukulele coś tam ledwo brzdąkam, a w ten sposób i szklanką/kieliszkiem grałem. ;)
@dos_badass: granie slajdem to trochę inna sprawa, zwłaszcza improwizowanym, a i na siedząco to może mieć jeszcze jakiś sens. Ale na stojąco i na scenie, no ciężko mi sobie wyobrazić żeby to była komfortowa pozycja.
No i przede wszystkim idiotycznie to wygląda strasznie, równie dobrze mógł sobie tą gitarę położyć na statywie jak klawisz. xD Tylko jednak gitarzyści mają większy coolness factor, inaczej nigdy by keytary nie powstały.
Ale usluznie przekaze donosik koledze @BennyLava ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nightrain: da się to wiele rzeczy, taki Trujillo potrafi #!$%@?ć jak wściekły mając bas w połowie łydek, gdzie normalny człowiek w ten sposób by dostał skurczu wszystkiego i zmarł na śmierć. No ale wygląda przy tym zajebiście. A tu się dziwie, bo to co chłop robi może i jest niekomfortowe, ale przynajmniej wygląda dziwnie. xD
@nightrain: no właśnie, ja nie próbowałem, ale na sam widok już mi niewygodnie. xD