Aktywne Wpisy

WielkiNos +310
Turyści moczą śmierdzące kopyta i niedomyte odbyty w Morskim Oku wbrew zakazom.
#morskieoko #tatry #takaprawda #patologiazmiasta ##!$%@? #bekazpodludzi #gory
#morskieoko #tatry #takaprawda #patologiazmiasta ##!$%@? #bekazpodludzi #gory

DrakkainenV +338
I jak tu w ogóle można szanować tych tfu policjantów to ja nie wiem xD
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki
#polityka #policja #policjakaczynskiego #agrounia #heheszki

Jak to w końcu jest z jazdą mpk-iem od godziny 23:00 do 5 rano? Obowiązuje te 200% ceny biletu, czy nie ? Wczoraj w nocy jechałem autobusem i mówię, że nocny bilet proszę, a w autobusie siedzieli inni kierowcy mpk, i mówili mi, że jeżeli mam godzinny bilet to wystarczy tylko jeden ( za 2 zł)
Włączasz apke, (ja korzystałem ze SkyCasha, nie wiem jak jest w innych), wybierasz bilet, wpisujesz numer autobusu i czekasz. Kiedy widzisz, że na przystanku szykują się do wsiadania kanarki to klikasz dalej (tylko nie wcześniej, bo na wpisanie PINu jest około minuta, po czym sesja wygasa i trzeba zaczynać od początku), wpisujesz PIN i enter, masz
@3330235: Jeździłem dawniej dużo MPKami i po prostu już znałem te pyski. Poza tym są często charakterystycznie ubrani, wsiadają najczęściej na określonych przystankach, widać że zanim autobus się zatrzyma to stoją już na wysokości drzwi, często kierowca wcześniej blokuje kasowniki, a w ogóle to zanim zdążą sprawdzić wysiadających to mija trochę czasu.
w każdym autobusie, za kierownicą, a także w zarządach tego żałosnego przedsiębiorstwa. Wystarczy, że płacimy im za pośrednictwem miasta, ale dopłacać jeszcze za to nie chciałem. Jakość "usług" na poziomie Zimbabwe, Januszowaci kierowcy nie potrafią się chyba nawet zegarkiem posługiwać.