Aktywne Wpisy

GoodGuyChucky93 +20
Dlatego zawsze za gale płace paypalem. Nie ma wałków i spoko gala hajs zostaje u nich. Jest jakaś #!$%@? akcja jak dzisiaj, leci zwrot. Dodatkowo w zależności od tego jak #!$%@? akcje odwaliła federacja od 1-3 kolejnych gal oglądam metoda na zwrot jak dobra gala by to nie była.
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie

smialson +77
Ten gość nie potrzebował 30 minut przerwy między pojedynkami (a przypominam, że pokonał Wrzoska) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma

Paczka od 18go sobota leży w oddziale, minęło południe 2 dzień roboczy i dalej nie wydana do doręczenia. Saszka weź się #!$%@? do roboty dej mnie te paczke
InPost obsługuje wyłącznie przesyłki krajowe (czyli nadane i doręczane na terenie kraju). W przypadku Aliexpress, Chińczyk wysyła towar do pośrednika (zazwyczaj zbiorowo), a ten nadaje potem przesyłki w Polsce.
Jak pisałem wyżej, Inpost świadczy wyłącznie usługi krajowe, czyli paczka musi być nadana w Polsce. Jak Chińczyk zamiast do swojego pośrednika wyśle paczkę na adres paczkomatu, to przesyłka trafi do rąk Poczty Polskiej, która nie będzie w stanie doręczyć takiej przesyłki.
Błąd może być też po stronie pośrednika, poza Inpostem, przesyłkami krajowymi są Pocztex (nr przesyłki zaczyna się od PX...(litera "X")), Kurier48 (nr zaczyna się od 00X59007738...(X- cyrfa 1 do