Aktywne Wpisy
Argajl +123
Czy spotkaliście się z taką sytuacją w #lidl ? Musiałem parę dni ochłonąć by to opisać.. W ostatni piątek byłem z rodziną na zakupach w niedawno otwartym nowym sklepie Lidl przy ul. Odkrytej w Warszawie.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
Było chwilę po godzinie 15:00 gdy z wyładowanym na maxa wózkiem mimo próśb moich i innych klientow o otwarcie kasy standardowej zostaliśmy zaproszeni do kas samoobsługowych… ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Prośby i niezadowolenie zostały zbyte przez pracownika,że cytuje: „Taka jest polityka firmy” a „jeśli nie uda nam się zmieścić w 1 koszu kasy automatycznej resztę zakupów możemy dokończyć w drugiej innej kasie”.
SweetStrawberry +103
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Nikogo nie było stać na jedzenie nie mówiąc już o paliwie czy kupić sobie coś modnego.
Dobrze ze przez te 8 lat życie poprawiło się na tyle że wypłatę dostajesz w tysiącach a stawka godzinowo to ponad 20 zł.
Obysie nie zaznalı czasów chodzenia w podartych spodniach czy butach jak by jakims cudem pis odniósł klęskę w co bardzo bardzo wątpię.
#tuskznaczybieda #polityka
Edit: wskaż na poniższym wykresie te 2 miliony które wyjechały po 2007 roku (w latach 2005-2007 rządził PIS)
A milion to wyjechał za pierwszego PIS xD
Coraz głupszych trolli wrzucają na ten odcinek. ech..
No i skoro było tak zajebiście za Tuska, to czemu nie wygrali wyborów?
Ludzie szybko zapomnieli, że 25 lat temu byliśmy w bardzo głębokiej dupie. Zapomnieli (albo sieroty po komunie nie chcą się uczyć), że bogactwo bierze się z pracy i oszczędności a nie rozdawnictwa - sam maowiecki tak mówił na jakimś partyjnym spotkaniu.
I żeby nie było, za tuska nie było zajebiście. Było
I żeby nie było, za tuska nie było zajebiście. Było #!$%@?, ale stabilnie. I to są te detale.
@krytyk__wartosciujacy:
Stabilna bieda związana z pogłębiającym się zadłużaniem w prowidentach i innych chwilówkach, najczęściej biorąca się z nisko płatnej pracy na śmieciowych umowach lub na czarno, gdzie pracodawca miał 100 chętnych na twoje miejsce. Dobrze, że to już minione czasy.
A zadłużenie
@neeet: jasne, Gierek tak samo myślał, a za Tuska te długi do końca spłacono. Poczekaj na jesień jak będziesz długi morawieckiego spłacać.
Ty chyba nie pamiętasz, że po eksporcie bezrobocia za pierwszego PIS, #!$%@?ł kryzys a mimo to bezrobocie było na stabilnym poziomie. A na koniec było niższe niż na początku ich rządów.
Tak, kryzys. Ludzie odczuli na swoich plecach kryzys światowy a nie kryzys Tuska.