Aktywne Wpisy

xydeN- +73
I tak będę wyszydzany za to i będzie, że mam ból dupy, ale dożyliśmy czasów, gdzie 21 letnią dziewczynę z 13 mln obserwujących na Tik Toku za głupie nagrywanie jakichś filmików stać na zakup 3 mieszkań w Hiszpanii w tym jedno będzie dla jej matki
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny
Tymczasem zwykłych normalnych ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje studiując/pracując i ciężko zapi…jąc przy tym i starając się przysłużyć jakkolwiek Polsce i po prostu godnie żyć, mających rodziny

xlosdas 0
Robię #pokazmorde bo chce sprawdzic co w moim profilu na #tinder -ze jest nie tak. Najbardziej mnie interesuje opinia dziewczyn, później #redpill -owców, później #bluepill -owców, a #!$%@? mnie opinia #blackpill -owców, ale możecie napisać swoje wysrywy że tylko #chad -y maja szanse na dziewczyne. To mój opis---
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????
"Lubię promocje z żabki ????, a Ty jak bardzo tego pragniesz????? 188cm ???? Chętny był bym na kurs tańca z tobą ???????? i basen????

buda: Optimus P60 AT
Celeron A 400 MHz
128 mb PC100
ATI Rage IIc 4mb
Klawiatura Chicony DIN & myszka kulkowa PS2
Jeszcze niedawno w środku był zestaw: 2x VooDoo II 12mb + Tseng Labs ET6000 4mb PCI
#pokazpsa #retrogaming #retrocomputing
Zestaw SLI trafił do nowego domu, gdzie przyniesie więcej radości niż mnie.
@progreso:
Na tym w nic. Ten zestaw również naszykowałem do wydania.
Generalnie powoli szukam nowego domu dla mojego małego muzeum. Ale jeszcze mam w zanadrzu kilka zabytków i coś sobie pewnie zostawię.
@niebylotematu808: miałem celerona 433MHz i właśnie rive tnt2 32mb, half-life był piękny na moim monitorku crt.
Jestem przekonany, że masz wystarczającą wiedzę na temat kondensatorów. Wystarczy umieć je wskazać kiedy spuchną lub wyleją. Od 1996 roku raz mnie to spotkało w laptopie Aristo 8800, który kiedyś gościł na mirko.
@niebylotematu808:
Górny rząd, od poniedziałku cieszy kogoś innego. Środkowy to dwa Celerony i poniżej dwie PIII.
Miałem dokładnie taką Riva TNT 2 Ultra Diamond Viper V770 Ultra i podkręcony AMD K6-2 333 przekręcony na 350.
Około tydzień temu siedziałem przed taką konfiguracją:
AMD Athlon(tm) XP Barton 2500+ 1,8 GHz
ASRock K7VT4A Pro
nVIDIA RIVA TNT2 M64
768 MB (PC2700 DDR SDRAM)
Maxdata Belinea 10 15 70 [15" LCD]
800 x 600 4-bitowy(a) Domyślnie
800 x 600 8-bitowy(a) 56 Hz
800 x 600 8-bitowy(a) 60 Hz
800 x 600 8-bitowy(a) 70 Hz
800 x 600 8-bitowy(a) 72 Hz
800 x 600 8-bitowy(a) 75 Hz