Aktywne Wpisy
kamilek123 +878
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale
Uwaga Mirki i Mirabelki na Janusza, Mirka-Handlarza. W skrócie. Chciałem kupić Mini Coopera, sprawdziłem historię w ASO, wszystko git. Sprzedający upiera się, że auto bezproblemowe. Nie jest bezproblemowe - jest popowodziowe. Dotarłem do zdjęć z aukcji gdzie były sprzedawane auta po powodzi. Uważajcie!
VIN: WMWXM710602G85927
MINI Cooper S
2017
45 139 km
Link do ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/oferta/mini-cooper-s-mini-cooper-s-zarejestrowany-ID6EcM6Y.html
Komentarz usunięty przez autora
Taki "samochód" to kupuje ktoś taki jak na zdjęciu czy jeszcze bardziej #!$%@??