Wpis z mikrobloga

te same dziewczyny, które mi nie odpisują na #tinder albo odpisują "aha" "fajnie" i cisza nagle są niesamowicie chętne do rozmowy jak wrzucam foto jakiegoś mniej znanego instagramera na drugim koncie, który wg mnie jest brzydszy ode mnie. To jest tak niesamowicie przykre, że jak sobie pomyślę o poznawaniu ludzi na żywo to aż mi się odechciewa bo zawsze będę tym gorszym.
#przegryw #anime
źródło: 330840918_766120024936618_7258288582392039279_n
  • 20
@por_invest_p0l: są laski ktore po prostu nie chcą social media. Zajmują się szkołą i życiem, spotykają się ze znajomymi na żywo. Sam znam kilka takich, one by chciały być z kimś wartościowym, ale że nikogo nie spotkały to są singielkami.
Problem w tym że przeglądając instagrama i robiąc fejkowe konta chadow ich nie spotkasz, i potem myslisz że nie istnieją.
@por_invest_p0l: właśnie chodzi o to że są mądrzejsze niż myślisz. Normalna dziewczyna wie że na portalach randkowych jest bagno. Druga sprawa to że laski nie mają aż takiego cisnienia na seks. Trudno w to uwierzyć ale laska mając 20-25 lat może być singielką i być zadowolona z życia.
@Tata_Kasi:
ja też nie mam parcia, bardziej mnie kręci szczerość i zaufanie ale co z tego skoro jak pojawi się ktoś kto przypomina tego instagramowego boia to cały związek się posypie. Każda rozmowa się klei ale nigdy nie będę tak dobrze traktowany jak Ci ładni chłopcy (,)
@por_invest_p0l Myślisz, że to jest wiarygodne?
Kiedyś był taki portal nazywał się Fotka i tam można było dostać ocenę zdjęcia i się umówić (Mam wrażenie, że niektórzy myślą, że przed Tinderem, nie było portali, gdzie można było się umawiać na randki, a to jest nieprawda.Bardzo popularna była Fotka, Sympatia). Na tym portalu Fotka była skala od 1 do 10, ale brzydcy faceci tacy jak ja, dostawali 6,7, a bardzo atrakcyjni 10. Prawdziwym
@por_invest_p0l Nie napisałem tego, aby być złośliwym, ale gdybyś realnie miał mocne 7/10, to miałbyś zauważalne powodzenie, randki, wiadomości, itp. Chyba, że masz bardzo niski wzrost.