Aktywne Wpisy
imargam_2137 +18
Czemu polki nie dbają o siebie? Notorycznie na #tinder przewijam w lewo ulańce w ilościach hurtowych, kiedyś tak nie było a grubaski jak już to miały fotke ewentualnie badoo na tinderku zawsze był ten bardziej premium sort teraz dosłownie jedna na pięć nie jest gruba xD napuchnięte poliki, wielkie łapy, bebzun i mam filtr na 18-25 więc to są młode kobiety a już upasione. Uprzedzając ból dupy Mirabelek to wiem że polacy
Gilboa +9
Co mam zrobić ze sobą jak nie mam żadnych kwalifikacji, a jestem za głupi żeby nauczyć się jakiegoś fachu?
Po szkole średniej, bez matury.
#przegryw
Po szkole średniej, bez matury.
#przegryw
#przegryw #anime
potem odkryje social media i nagle cały związek się posypie
jestem failed normie muszę stosować jakieś sztuczki, żeby ubłagać na randkę a ja tak nie chce.
Problem w tym że przeglądając instagrama i robiąc fejkowe konta chadow ich nie spotkasz, i potem myslisz że nie istnieją.
dlaczego nie chcą próbować online? Codziennie mogą umawiać się na randkę i znaleźć tego "wartościowego".
ja też nie mam parcia, bardziej mnie kręci szczerość i zaufanie ale co z tego skoro jak pojawi się ktoś kto przypomina tego instagramowego boia to cały związek się posypie. Każda rozmowa się klei ale nigdy nie będę tak dobrze traktowany jak Ci ładni chłopcy (╯︵╰,)
Do jakichś Instagramiarek pewnie musisz mieć wygląd. Do całej reszty to już wszystko ZALEŻY. To nie działa tak zero-jedynkowo, jak sam sobie wkręcasz.
Ale ja mam na myśli dziewczynę której nie znajdziesz na internecie. One na prawdę istnieją
będę próbował w lato na chwilę obecną chodzę na siłkę zobaczymy jak wyjdzie
@gnomol
zapłaciłem femoidowi na fiverr.com za ocene twarzy jestem lekko powyżej średniej takie mocne 7
Kiedyś był taki portal nazywał się Fotka i tam można było dostać ocenę zdjęcia i się umówić (Mam wrażenie, że niektórzy myślą, że przed Tinderem, nie było portali, gdzie można było się umawiać na randki, a to jest nieprawda.Bardzo popularna była Fotka, Sympatia). Na tym portalu Fotka była skala od 1 do 10, ale brzydcy faceci tacy jak ja, dostawali 6,7, a bardzo atrakcyjni 10. Prawdziwym
byłem w 3 letnim związku. Teraz nie potrafię nic znaleźć więc szukam wskazówek
no widzisz czyli ten Twój miernik atrakcyjności nie działa dlatego trzeba się zapytać specjalisty o zdanie a nie jakiegoś brzydkiego wykopka.
od grubych 4/10 tak, od normalnych dziewczyn, które mają BMI w normie nie.
skuteczność wynosi, gdzieś 1/25, ale to nadal jest zauważalne powodzenie.