Aktywne Wpisy
Pawci0o +65
Dlaczego nadal nie korzystam z windowsa 11 i nie chcę z niego korzystać:
- Microsoft stworzył bardzo zaborczy system, zmiana chociażby domyślnych aplikacji na takie jakie ja chce jest bardzo utrudniona. np. domyślnej przeglądarki na chroma, firefoxa, opere, itp. pomimo zmiany trzeba wybrać rozszerzenie pliku np. .htm, .html, .pdf, .shtlm, .web, w jakim programie ma zostać otworzone, microsoft robi wszystko maksymalnie utrudniając tylko po to, żebyśmy używali domyślnych aplikacji microsoftu. Natomiast w
- Microsoft stworzył bardzo zaborczy system, zmiana chociażby domyślnych aplikacji na takie jakie ja chce jest bardzo utrudniona. np. domyślnej przeglądarki na chroma, firefoxa, opere, itp. pomimo zmiany trzeba wybrać rozszerzenie pliku np. .htm, .html, .pdf, .shtlm, .web, w jakim programie ma zostać otworzone, microsoft robi wszystko maksymalnie utrudniając tylko po to, żebyśmy używali domyślnych aplikacji microsoftu. Natomiast w

EpicSlavsquat +134
-Ganyu gracie pod frost czy melt? Co wolicie?
-Dendro wywróciło jakoś mete lub coś? Tak patrze na tier listy to się pozmieniało lekko(np widze hu tao spadła, raiden wyzej, ale pewnie co tier lista to inaczej ułozone postacie)
-Skończyłem grać przed dendro(chyba w 2.7, nie pamietam), własnie zaczynam robić 3.0 content, jakie ogólne wrażenia macie o dendro? kraina/postacie/questy. Przed przerwą jedynie co robiłem to wchodziłem -> daily questy -> czasem artefakty, mam nadzieje ze znowu będę miał ochote grac xd
-Są jakieś przecieki jaka kraina po dendro?
A i na koniec
Jestescie meta player czy nie? Osobiscie jak widze postac w najnizszym tierze to nie ruszam, nawet jak sie podoba, kumpel za to kieruje się wyłącznie tylko wyglądem. W sumie nie wiem co mi daje ta meta, abyssa i tak nie robie xD
Dendro wywruciło mete- teraz Hyperbloom jest najlepsze do wszystkiego, przywróciło elektro do życia i wiele słabszych postaci teraz jest dobrych.
Ja kieruje się metą, mam 3 najlepsze postaci (Kazucha, Yelan, Nahida) na c2 i wyfarmione artefakty na max + Hu Tao którą bardzo lubię.
Melt z Nahidą, inaczej za dużo zachodu.
Dendro dużo dało elektro postaciom jak Keqing czy Yae. Hydro i pyro też dostało nowe możliwości.
Fabuła na moje bardzo dobra, chociaż jest jeden quest z "leśnymi dziadkami" który trwa zdecydowanie za długo imo.
Fontaine ma być następne.
@Idaho59: Nie widziałeś Nahidy z Nilou, przewaliłem wiele teamów i ta dwójka kosi wszystko. A bloom Nahida C2 + Nilou to poziom do jakiego żaden team nawet się nie zbliży.
Co do dendro
@DoubleWu: Tak i nie z przecieków a ze storyline chaptera opublikowanego przed premierą. :)
-melt
-nie wywróciło ale dodało kilka fajnych opcji
-dendro jest koks, questy co raz nudniejsze, nic się nie zmieniło daily -> spal resin -> wróć jutro i powtórz
-po Sumeru jest Fontain (hydro), później Natlan (pyro), następnie Cryo (nie napiszę nazwy bo zawsze mam problem jak ją poprawnie napisać xD)
W otwartym świecie full waifu player, a w abyssie full meta player ale to kiedyś teraz #!$%@? i robię max 11