Aktywne Wpisy
Papierznik +15
niemcy;
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
-14tki mogą się ruchać
-w szkołach dostają gumki oraz ulotki edukacyjne, są zajęcia o seksie i związkach i uczuciach
-wychowawca klasowy zna swoich wychowanków i jest dla nich przyjacielem
-w gimnazjum podejmowane są pierwsze zatrudnienia dzięki czemu ludzie mają pierwsze referencje
polaczkowo;
-14tki to dzieci, chyba upośledzone bo dosłownie nikt nie potrafi z nimi ani rozmawiać ani nic załatwić
-nie ma żadnej sensownej edukacji seksualnej a wszelkie próby jej wprowadzenia są
pevka +75
Tak zwyczajnie po ludzku szkoda mi Boxdela. Sam jakoś do 20 roku życia byłem niedojrzały i popełniałem masę błędów, więc to że jako pełnoletnia osoba pisał takie głupie teksty do nieletnich nie powinno go po tylu latach skreślać, jeśli faktycznie dojrzał i nikogo nie skrzywdził. Nie jestem w stanie uwierzyć, że rzeczywiście jest pedo. Nie sądze też, że #!$%@? kogoś, że wiedział ale nie powiedział jest dobre. Fakt, prawnie powinien to zgłosić,
#kryptowaluty #reddcoin
@deadkennedy: Kończymy rozmowe, Panie specjalisto.
@arturlot: no a jaka masz pewnosc ze doge, sroge, czy inne kryptoshity ci sie nie zalamia tak jak jakikolwiek kurs walutowy?
serio nie kumam tego pedu do walut z kosmosu, co jest tak przyciagajacego w takim tradingu? ani
"ryzyko to samo a przynajmniej mozna cos zarobic"
Ryzyko na kryptowalucha jest duzo wieksze niz na forexie.
Druga część to już kpina, dużo większe zarobki są na kryptowalutach, ś okresy że kilka walut dziennie albo 1-2 co kilka dni skacze % o 2000%+.
Gdzie wzrosty kilkudziesieciu jak rowniez spadki kilkudzieciesiu procent w wiekszosci kryptopwalut sa na porzadku dziennym.
Więc sam widzisz że ryzyko
@wuntek: slyszales o lewarze?
"ani nie sprzedasz ich na krotko" no cos ci sie pomieszalo kolego