Jaka to hipokryzja że to znalezisko wykopał też @RT_NR: którego wujkiem jest Zygfryd M. (nie chcę tu podawać danych, bo to mogłoby być naruszenie), wybitnie brutalny oficer sb...
@Baron_Al_von_PuciPusia: Nie pisał i to jest najistotniejsze. Nigdy nie udowodnił, że Zygfryd nie jest jego wujkiem, ani nie odciął się wyraźnie od działań Zygfryda!
@Baron_Al_von_PuciPusia: Wytykanie komuś dziadka oprawcę jak się ma rzekomego wujka oprawcę i nic się z tym nie robi, to nie hipokryzja? Przecież Węglarczyk też nie gada o swoim dziadku, bo jego dziadek nie jest żadnym komunistycznym oprawcom :P
To chyba teraz zostawcie pole do popisu dla @iryss: który - mam nadzieję - na podstawie tych doniesień w kilku ostrych słowach wypowie się co sądzi o @RT_NR: i czy dla takich ludzi jest miejsce na wykopie?
A źródłem informacji o wujku @RT_NR: jest @Supercoolljuk2: a nie jakiś Miller, czy inny Sztolcman.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Supercoolljuk2: Tak. Skoro nic nie pisał o swoim wujku to nie można nazwać go hipokrytą.
A źródłem informacji o wujku @RT_NR: jest @Supercoolljuk2: a nie jakiś Miller, czy inny Sztolcman.