Aktywne Wpisy

mango2018 +252
A ja pamiętam jak było rok temu, polskie młyny świeciły pustkami, groził nam kryzys, a największe piekarnie musiały sprowadzać pszenicę z USA.
Co zrobili wtedy polscy rolnicy? - pchali zboże do Niemiec i Francji i nawet nie chcieli słyszeć o sprzedaży polskim młynom, bo Niemcy płacili dwa razy tyle.
A jak firmy z Polski sobie w końcu ogarnęli dostawców, to wielki kwik rolników.
Rolnicy zasługują na taką samą pogardę jak górnicy, którzy
Co zrobili wtedy polscy rolnicy? - pchali zboże do Niemiec i Francji i nawet nie chcieli słyszeć o sprzedaży polskim młynom, bo Niemcy płacili dwa razy tyle.
A jak firmy z Polski sobie w końcu ogarnęli dostawców, to wielki kwik rolników.
Rolnicy zasługują na taką samą pogardę jak górnicy, którzy

AustralianV8 +8
#ukraina #polska oddajwajcie im co miesiac połowe wypłaty musza przeciez kupic wiecej broni. Jesli nie to putin tu wjedzie i wszystkich wytłucze. Policja tez niech im odda swoje pukawki. Wy głupki. Ryscy juz dymali polaków, potem amerykncom laske polska robiła bo wielki sojusznik a jedyne co to podpuszcza do wojny a teraz dajemy sie dymac #!$%@? ukraincom ktorzy kiedys zarzynali polaków. Polaczki głupsi niz ustawa przewiduje
Czy ktoś jeszcze ma problem z wgrywaniem książek zakupionych poza Amazon na Kindle Paperwhite 3 po usunięciu formatu .mobi z obsługiwanych?
Obecnie nawet po podłączeniu do komputera kablem nic się nie dzieje XD mailowo też sobie mogę wysyłać i leci w las.
Zacznij od restartu czytnika.
A jeśli chodzi Ci o aktualizację to właśnie tam jest ograniczenie do 200mb i nie prześlę aktualizacji w ten sposób.
@Cyfranek Nie wiem czy wtedy na oryginalnym kablu odbywałoby się ładowanie. Bo na żadnym innym tego ładowania nie mam (zapewne gorsze kable po prostu).
.mobi
na Kindle? Send To Kindle na PC wciąż powinien dać radę wysłać.mobi
.Komentarz usunięty przez autora