Aktywne Wpisy
restofme +278
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
#pilkanozna #ekstraklasa #legia #mecz
@PeterGosling: Za wybite zęby to może u ciebie w domu dają czerwone kartki, na szczęście w piłce nożnej obowiązują bardziej życiowe przepisy.
@PeterGosling: Kolor kartki za uderzenie w twarz jest zależny od wybitych zębów czy tak tylko dramatyzujesz? Serio pytam.
Machanie łokciami powyżej ramion jest zabronione właśnie #!$%@? dlatego że można wybić komuś zęby. Tutaj się to wydarzyło, ale mamy takich dzbanów jak ty którzy uważają że to nic takiego XD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ostatnio byla czerwona dla Tudora za uderzenie w ryj, popatrz zęby nie wypadly a czerwona byla Porownaj sobie obie sytacje i zastanow sie dlaczego tam byla czerwona, a tu nie.
https://twitter.com/CANALPLUS_SPORT/status/1619345253869256706?t=0uyFuEKvsrpXBXbmbEO3iA&s=19