Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

WielkieDablju +440
W dupę wsadźcie sobie ten portal, #!$%@? z jednej strony rosyjską propagandą, a z drugiej orlenowsko-pisowską. Co do #!$%@? się tutaj wyprawia. Białkow wsadź sobie w dupę ten wykop i #!$%@? Ci w dupę, za sprzedanie tego portalu #!$%@? z pisu. Gratuluje.
Gram glownie w handheldzie i myślałem o zakupie zamienników zamiast zestawu oryginalnych joyconow, na które firmy zwrócić uwagę?
Mam switcha v1, warto rozważyć zakup folii matowej?
#nintendoswitch
https://www.gulikit.com/productinfo/945307.html
Moze cos z lepszym chwytem? Do tej pory grałem na oryginalnych joyconach i skull n co grip
1) nyxi hyperion,
2) zamienniki z aliexpress za ~150zł..
1) są bardzo spoko, od razu się lepiej trzyma konsolę.. wadą jest to, że jeśli chcesz zabrać z domu, to albo trzeba dokupić dedykowany pokrowiec, albo brać standardowe, bo trochę powiększa to konsolę..
2) kupione pod kątem siostrzeńca - niech mi
@kawaczekoladowa: No to bardzo dobrze grałeś (jeśli grip to był neogrip). jak szukasz wytlumaczenia dla swojej huci nabycia jakiegoś gadżetu bo już nie ma się czym jarać (co jest zupełnie normalne, pierwsze 40 lat dzieciństwa jest najtrudniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to obczaj hori split pad pro może ¯\(ツ)/¯
Myślę właśnie nad Hori Split Pad Pro albo Nyxi Hyperion (nie wiem gdzie kupić ten 2)
Hori widze, ze mozna dostać bez problemu na allegro za 180 zl a pozostałe firmy niedostępne
A driftujacy lewy joycon i brak clicku w drugim moze sam naprawie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kawaczekoladowa: na oficjalnej stronie.. czasami są braki, bo one schodzą dość szybko, więc najlepiej podać maila i czekać na info - co 2 tygodnie jakoś się partia pojawia i trzeba od razu brać - bo długo one nie leżą, a to też o czymś świadczy..
jeśli wiesz to ok, ale w niektórych grach jest to potrzebne (np. zelda, gdzie wymagają tego świątynie, a żyroskop też pomaga w celowaniu z łuku..).