Aktywne Wpisy
mickpl +1366
cytmirka +175
Ostatnie zdjęcie Rudzika, zrobiłam je kilkanaście minut przed eutanazją… To była moja pierwsza eutanazja podopiecznego psiaka.
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
Skąd się wziął Rudzik? Jakiś czas temu jego opiekun został oddany do domu starców, a rodzina niestety nie poczuła się ani trochę odpowiedzialna za Rudzika i drugiego psiaka, więc obydwoje trafili pod naszą opiekę.
Rudzik miał chore nerki i kamień na zębach, usunięcie kamienia miało mieć miejsce teraz w piątek, ale już nie doczekał. Według weterynarz i tak nie wybudziłby się po zabiegu, bo wyszło, że serduszko również słabe.
Stan
#bekazlewactwa #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
W czasie wojny i po niej wybito nam wszystkie elity, do tego przyduszono komunizmem. I tu leży problem. Przez te dwie rzeczy mentalność ludzi się zmieniła przez te kilka pokoleń, może nie poziom homo sovieticus jak u ruskich ale coś na wzór rodziny alkoholików w której Polacy to dzieci.
Od
@bartekppp: coś ci się pomyliło bo lewica to pieski pisu
Jak widzę tą zbieraninę to nie wiem czy się śmiać czy płakać.
@Chris_Karczynski: A po cholerę? Chcesz dalszych rządów pisu?
@Chris_Karczynski: XD
Konfederacja wejdzie w koalicję z pisem, to jasne jak słońce. Więc każdy głos na nich to w zasadzie głos na kaczora.
Kościółkowi zamordyści świetnie się dogadają.
Jeżeli z nikim
@Chris_Karczynski: No nie, bo co by nie mówić o peło, to jest to stronnictwo proeuropejskie. Konfa jest prorosyjska i antyeuropejska. Pis nie kocha ruskich, ale UE jest im solą w oku. Pole do dogadania się istnieje - i jest znacznie szersze w przypadku pisu i konfy, niż peło i