Aktywne Wpisy
slkt +371
Nikt mnie nie pytał o co chodzi z tymi Węgrami więc już spieszę z odpowiedzią jako ekspert.
Jak będziecie na Węgrzech i pogadacie z kimś, kto nie jest młodym, progresywnym, lewicującym mieszkańcem Budapesztu to po chwili zauważycie, że z jego głowy wystaje wielki, zardzewiały, już ponad stuletni gwóźdź z wygrawerowanym napisem T R I A N O N.
Otóż o co chodzi z tym Trianon. Przed wielką wojną, Węgry jako część Cesarstwa
Jak będziecie na Węgrzech i pogadacie z kimś, kto nie jest młodym, progresywnym, lewicującym mieszkańcem Budapesztu to po chwili zauważycie, że z jego głowy wystaje wielki, zardzewiały, już ponad stuletni gwóźdź z wygrawerowanym napisem T R I A N O N.
Otóż o co chodzi z tym Trianon. Przed wielką wojną, Węgry jako część Cesarstwa

ApuApustaja +23
Podobno @wolskiowojnie już długo z nami nie pozbędzie na tym wykopie. No i o farmazonach #bartosiak na kanale Zychowicza też możecie zapomnieć. Podobno w sprawę będą zaangażowane te same niezależne kancelarie które miały im pomóc wsadzić za kratki posłów i radę medyczna za kontakty z phizerem i fundacjami B.Gatesa
#ukraina #wolski #humorobrazkowy #heheszki #bartosiak
#ukraina #wolski #humorobrazkowy #heheszki #bartosiak

Ceny miały spadać - https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-warszawa-praga-poludnie-przeworska-61m2-mzn2041260020
To masz inne na tym samym osiedlu: https://www.morizon.pl/oferta/sprzedaz-mieszkanie-warszawa-praga-poludnie-przeworska-68m2-mzn2041433825
@ryfke: No tak, to jest zdecydowanie dalej od centrum stolicy. (-‸ლ)
@herbatananoc: Nowe budownictwo, dobre wykończenie, kawałek własnej zieleni + lokalizacja, jak dla mnie cena adekwatna jak na europejską stolicę.
@herbatananoc: Mnie też, dlatego celuje w coś na obrzeżach, i na szczęście nie Warszawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bardziej odnosiłem się do słów rzekomego spadku cen i podanie jako innego przykładu mieszkania obok.
@saviola7: to jest raczej budżetowe wykończenie jak i standard bloku, na pewno w tej cenie z metra da się kupić lepsze mieszkanie. Tutaj masz niskie sufity, miejsca parkingowe na dworze, słabo wyglądające przestrzenie wspólne. Nawet wideodomofonów nie ma domyślnie. Wiadomo, że to wszystko bzdury i da się żyć bez tego ale świadczy to o tym, że to raczej jakieś substandardowe osiedle a nie coś za co warto dawać 18k