Jeżeli kiedykolwiek usłyszałeś od nauczycielki/matki/ciotki/babki że jesteś cichy, spokojny i grzeczny chłopak to wiedz, że przegrałeś życie. Its over #przegryw #blackpill
@Sadomason: dokładnie taką opinię miałem wypisaną przez panią nauczycielkę na zakończenie bloku tzw. nauczania zintegrowanego (czyli po 3 klasie podbazy).
A niektórzy rówieśnicy rozkminiali czy jestem upośledzony, bo nic nie mówię i dziwnie się zachowuję.
@xardus112: bez przesady, większość oskarow unika zadym i bijatyk. O dynamine chodzi, chyba że dla ciebie ktoś kto wyśmiewa na lekcjach przegrywa to rozbojnik
@xardus112: co ty #!$%@? zią xD Klepanie patokaryny w dupsko popijając kuflowe mocne i #!$%@?ąc w fabryce azbestu to wygrane życie? A może jako młody cwaniak, obracający juleczki, otwierajacy milion biznesów i życie na ciągłym kredycie to wygrane życie?
@spiegelglas: Dobra, sam się niezbyt dokładnie wypowiedziałem. Cwaniaczki, które zakładają biznes w celu zaciągnięcia kasy z dotacji, wzięcia kredytu i wpisywania gumy do żucia w koszty prowadzenia działalności. I jak się skończy eldorado to powtarza się schemat.
@Sadomason: dokładnie taką opinię miałem wypisaną przez panią nauczycielkę na zakończenie bloku tzw. nauczania zintegrowanego (czyli po 3 klasie podbazy).
A niektórzy rówieśnicy rozkminiali czy jestem upośledzony, bo nic nie mówię i dziwnie się zachowuję.
Komentarz usunięty przez autora
Klepanie patokaryny w dupsko popijając kuflowe mocne i #!$%@?ąc w fabryce azbestu to wygrane życie?
A może jako młody cwaniak, obracający juleczki, otwierajacy milion biznesów i życie na ciągłym kredycie to wygrane życie?
@ZercaMirkoslaw:
no tak, a co..?
Tym bardziej jeśli ma hajs na spłacanie kredytów. I jeśli biznesy dobrze funkcjonują.